EvikU. EvikU. diskuze u autorů

☰ menu

Kristýna Trpková

Moje první přečtená kniha a mám na seznamu další oblíbenou autorku. Její Vesnice si mě získala, postupně se pustím do dalších knih. Autorku mohu doporučit.

19.04.2024


Jiří Březina

Autor si mě po přečtení jeho druhé knihy získal. Jeho knihy čtu v podstatě na jeden zátah. Moc se mi líbí uvěřitelný styl vyšetřování, postavy v příběhu. To, že nic není černobílé a psychologie v jeho knihách.

22.10.2023


Petra Langová

Přidávám si autorku do oblíbených. Její knihy mi vychází z duše. Čtu a čtu až jsem na konci knihy. Podobné názory na svět a lidi v něm. Sedí mi styl psaní, ještě mi nějaká kniha od ní chybí přečíst. Za letošek jsem přečetla 3 její knihy a je mi jasné, že odteď netrpělivě vyhlížím další. Líbí se mi jak knihy pro mladé (Young adult), tak pro ženy.

07.08.2023


Dominik Dán

Vydával knihy, které byly chronoligicky vydané později, ale patřili v sérii dříve. Na Wikipedii je jak jsou chronologicky po sobě.

07.04.2023


Dominik Dán

Myslím, že tady u tohoto autora zas až tak nevadí. Sám autor pak později vydával

07.04.2023


Scarlett Wilková

Až uvidíš moře a Ty chladné oči jsou mezi mými TOP knihami z poslední doby. Její styl psaní, témata v knize, kniha jako celek je literární skvost. Moc děkuji za čtenářský zážitek a všem moc doporučuji. A doufáme, že brzy vyjde další krásná kniha.

05.04.2023


Kateřina Pantovič

Autorka už vydala 3 knihy, já se o ní dozvěděla až letos její knihou Josefíně všichni lžou. Sedí mi, jak rozpitvala chování lidí. Za mě dost reálně. Její kniha se mi četla sama. Dávám si ji do oblíbených, aby žádná další kniha od ní neutekla z hledáčku. A její dřívější knihy se pokusím sehnat a přečíst. Zkuste její knihy. :)

05.04.2023


Kate Stewart

Tuhle autorku jsem objevila v létě sérií Hejno havranů. Knihy jsou v daném žánru opravdu čtivé. Dávám si autorku do oblíbených.

04.12.2022


Dominik Dán

Majii možná Jiří Březina píše hezké české detektivky.

14.10.2022


Camilla Läckberg

Po přečtení její nejnovější knize Iluze si dávám autorku do oblíbených. Kniha mě ztrhla a jsem nadšená. V autorčině tvorbě mám ještě co dohánět. Všem doporučuji.

28.09.2022


Nicole Böhm

Autorku dávám do oblíbených, přesvědčila mne už první knihou, kterou jsem přečetla. Poslední song se mi moc líbil. Určitě autorku doporučuji.

29.08.2022


Marc Meller

Tenhle autor mě svým prvním dílem celkem navnadil ho sledovat, jestli mu vyjde další kniha. Jeho první kniha se mi líbila.

30.07.2022


Alison Belsham

Autorku si dávám do oblíbených. Přečtené první dvě knihy ze série Taterka, velmi mne knihy chytli je to čtivé, téma není ohrané, skvělý nápad a dobře provedené. Za mě ano.

07.06.2022


Aly Martinez

První přečtená kniha a moc se mi líbila. Dávám si autorku do oblíbených, líbí se mi jak píše.

21.05.2022


Marie Rejfová

Musím říct, že mne autorka mile překvapila, přiznám se, že mě nezaujali obálky, jsem si říkala, že to bude blbost. Ale byla to příjemná oddychovka o smutných věcech, která se četla sama. Autorku dávám do oblíbených. :-)

13.05.2022


Delphine de Vigan

Tak její třetí kniha mne položila na lopatky. Dokonale vystižené téma sociální sítě. Kniha Děti nade vše. Nějak jsem si neuvědomila, že nemám autorku v oblíbených. Hned jsem to napravila. Protože je skvělá. Její knihy nejsou jednoduché, ale dokonale výstižné. Doporučuji.

04.05.2022


M.W. Craven

Autora si dávám do oblíbených hlavně kvůli hlavní hrdince Tilly. :-) Přečetla jsem s Poem dva díly, chystám se na třetí a u nás zatím poslední a budu se těšit na další. Autora doporučuji.

03.05.2022


Zuzana Dostálová

Další česká autorka, jejíž knihy se mi čtou sami. Děkuji moc a dávám do oblíbených. Chystám se na její třetí knihu Johana. Přečteno již Soběstačný a Hodinky od Ašera. Autorku doporučuji.

02.04.2022


Lenka Chalupová

Autorku jsem objevila letos, díky výzvě. Hned dvě její knihy se mi hodily do výzvy. První byla Pomněnkové matky na téma do výzvy Čtvrtá kniha vydaná v ČR. Druhá kniha do výzvy je téma nová kniha 2022 Páté jablko. A já nemám slov, autorku dávám do oblíbených a jdu po jejích dalších knihách. Naprosto mě její psaní chytlo a děkuji a děkuji a také doporučuji!

31.03.2022


Anne Jacobs

Autorku si po třetí knize přečtené od ní dávám do oblíbených. Její knihy tak poklidně plynou, baví mě je číst a odkrývat další dílky z minulosti. Jsou to fajn oddechovky protkané minulostí. Doporučuji.

30.03.2022