Eponka Eponka diskuze u autorů

☰ menu

Ilona Andrews

Tato autorka je skvělá a její série Kate Daniels je úplně úžasně vymyšlená proto že tomu nic nechybí. Není to jen o milencích jak je u většině knížek ale je tam hodně drama a akce. Autorka to napsala úplně suprově a to hlavně díky tomu že je to hrozně čtivé :). Doufám že toho napíše ještě spoustu :)

30.08.2015


Chloe Neill

Chloe Neill je velmi nadaná spisovatelka. Její série Upíři z Chicaga je úplně bomba je to hrozně čtivé a napínavé občas až tak že když už si myslíte že vše bude super tak bum a není což vás navnadí pokračovat ve čtení dál. Nechybí to mu humor, plno emocí napětí, prostě vše co ke správné knížce má patřit :). Všem plně doporučuji čte se to samo :)

30.08.2015


Jessea Perry

Zase něco trochu jiného její knížky jsou obě moc pěkné. Je tám zápletka super děj čte se to samo doufám že autorka napíše další knížky proto že ty dvě se jí povedli :-).

15.11.2014


Patricia Briggs

Na tuto autorku jsem narazila velice náhodně...když jsem už zas neměla co číst :-) moje vášeň je nadpřirozenost. Knížka o Mercy Thompson její první díl mě úplně pohltil do dvou dnů jsem jí měla přečtenou :D. a tak pokračoval až do posledního dílu. Série Alfa a Omega prostě autorka nezklamala prostě super čtení které vás pohltí :-)

12.09.2014


Shelly Laurenston

Autorka která píše podobně jako Alexandra Ivy až na to že tady nejsou upíři za co jsem i ráda, že autorka chtěla být originální.
Zas tu je Sex,vášeň,krása,drama. Je to zábavný a čte se to velice dobře :-)

20.01.2014


Alexandra Adornetto

První díl byl trochu slabí naštěstí jsem to s autorkou nevzdala a přečetla si další díly které už za to stáli. Doufám že autorka se bude jen a jen zlepšovat a těším se na další její knížky :-)

20.01.2014


Melissa Marr

Doufám že brzo vydá další díl její první knížka byla moc super dobře se četla. Tak jsem zvědavá co nám autorka ještě ukáže za knížky doufám, že to bude brzo :-)

20.01.2014


Michaela Burdová

Michaela Burdová mě velice mile překvapila na to že je mladá a že já čtu většinou cizí autory tak ona je skvělá. Moc se těším na její další knížky :-) proto že ona píše vše co já v knížkách vyhledávám :-)

23.10.2013


Anne McCaffrey

Moc děkuji autorce která napsala tak skvělé knížky o planetě Pern( Dračí let, Dračí skok, Bílý drak, Všechny pernské Weyry, Pernští delfíni,Dračí dar,Dračí úsvit, Dračí píseň....). Patří mezi mé dost oblíbené knížky o dracích je tam láska, boj, nenávist, je tam úplně všechno všechny knížky jsem si musela i koupit proto že už jsem je četla po 3 a nikdy mě neomrzeli proto všem plně doporučuji kdo má rád draky a napínavé děje :-)

23.10.2013


Alexandra Ivy

„Četba dobré knihy je ustavičný dialog, při kterém nás kniha oslovuje a naše duše odpovídá.“
Ten to citát to vystihuje autorčiny knihy jako by mluvili. Skoro vždy je hlavní postavou upír..... a jsem moc ráda jak o nich píše vždy tam je Vášeň,Souboj,Rozepře,Drama........Stačí pár stránek a člověk od jejích knížek nemůže odejít. Je to má nejoblíbenější autorka a zatím mě žádnou svojí knížkou nezklamala a vždy se těším na další její vydání.

25.12.2012