Elbereth13 Elbereth13 diskuze u autorů

☰ menu

J. R. R. Tolkien

Tento muž mi ovlivnil již mé rané dětství a já o tom ani nevěděla. Když mi bylo asi 7-8 hrály jsme s děvčaty na táboře celotáborovou hru "Hobit", samozřejmě inspirovanou Tolkienem. Hned jak jsem přijela z tábora, tak jsem si ji musela přečíst. Od té doby jsem ji četla již několikrát a pořád v ní nacházím nové myšlenky.
A na Silmarillion nedám dopustit :*

17.10.2014


Rhonda Byrne

K její knize Tajemství jsem se dostala úplnou náhodou, tak nějak si mě našla. Děkuji Rhondě, že si Tajemství nenechala pro sebe a podělila se o něj. Je to neskutečná Dáma s velkým "D".

17.10.2014


Dale Carnegie

Díky jeho knihám jsem se naučila jak lépe jedna s lidmi. Zejména v mém pracovním životě je mi to velmi ku prospěchu :)

15.10.2014


Miguel Ángel Ruiz Macías

Četla jsem od něj zatím jen dvě knihy, ale už teď vím, že nejsou poslední :) Je to jeden z autorů, který vás do knihy na první stránce vtáhne a nepustí, dokud nejste na stránce poslední. Jeho Čtyři dohody mi velmi ovlivnily život a já mu jsem za toto dílo nesmírně vděčná.

15.10.2014


Megan Rix

Tato kniha se mi velice líbila. Jelikož pracuji v centru výcviku asistenčních, signálních a vodících psů pro lidi s různými handicapy, tak mě téma zaujalo. Po pravdě jsem od ní ani moc neočekávala, ale o to víc mě překvapila a v podstatě jsem se v ní sama našla :)

14.10.2014