dark.ma93 dark.ma93 diskuze u autorů

☰ menu

Thomas Lanier Williams

Jeho knihy jsou mé oblíbené z toho důvodu, že u nich nacházím to, co u málokterých jiných. Williams umí skvěle pracovat s dialogy jako málokdo. Píše tvrdě, upřímně a naturalisticky líčí i ty nejtemnější zákoutí lidských duší.

"Po celý život mě pronásleduje utkvělá představa, že pokud po nějaké věci toužím nebo ji nesmírně miluji, ocitám se ve zranitelné pozici - patrně (nebo spíš pravděpodobně ) přijdu o to, co chci ze všeho nejvíce. Svět je nalomeným místem".

26.06.2016


Zdeňka Bezděková

Tahle autorka mi sedí, protože umí psát knihy s mou oblíbenou tématikou a navíc přesně tím způsobem, jak by to podalo dítě. Pěkný jazyk i osudy. Rozhodně to není nudná spisovatelka povinné četby, jakou nikdo nemá rád, naopak, její knihy se dají číst i dnešní generací!

16.08.2014


Svatopluk Votruba

Jeho kniha se mi hrozně líbila. Četla jsem ji jedním dechem, skvělé pasáže, styl vyprávění z pohledu malého kluka. Opravdu píše moc krásně. Jediné co mě mrzí, že nepíše další knihy s podobným tématem ( dětská deprivace, domovy atp. ) byl by opravdový spisovatel.

14.06.2014


Hans Christian Andersen

Jeho pohádky má nejradši. Vždy jsem měla ráda malou mořskou vílu, nebo Prodavačku zápalek. Anderson je mi blízký svými pohádkami i životem. Můj oblíbenec z pohádkových klasiků

04.10.2013


Lucie Hrochová

Docela mladá holka. Tohle napsat je na její věk obdiv. Měla by psát víc takových fantasy knih. Tenhle žánr a vyprávění jí fakt jde :))

13.10.2012