asanita asanita diskuze u autorů

☰ menu

Stephen Chbosky

Skvělý autor o čemž mě přesvědčila jeho kniha Ten, kdo stojí v koutě, o které se toho dá říct tak moc a zároveň tak málo. Doufám, že bude jeho film, stejně dobrý jako kniha a bude se jí podobat. Jsem opravdu ráda, že jsem na tuto knihu narazila a rozhodně ve mně Charlie navždy zůstane. Takže děkuji. :-)

08.05.2016


John Green

Četla jsem jen Hledání Aljašky, ale už teď vím, že si přečtu i jeho zbývající knihy a že tenhle spisovatel má budoucnost.

19.04.2015


Markus Zusak

Od Markuse Zusaka jsem zatím četla jedinou knihu, která byla však tak silná, že mě přiměla zařadit si ho mezi své oblíbené autory. Ano jistě že mluvím o Zlodějce knih, která mě pořád dokola dojímá i rozesmává. On je spisovatel s velkým S a málo kdo si ho dokáže neoblíbit. Už se těším na to, až začnu číst jeho další knihy.

23.03.2015


Kerstin Gier

Skvělá spisovatelka. Trilogie Drahokamy je prostě dokonalá!

17.01.2015


Veronica Roth

Tuhle spisovatelku jsem si dost oblíbila! Může za to hlavně její styl psaní, Tris nenechala za celou dobu vydechnout a proto jsem nemohla knihu odložit. Líbí se mi, jak to má celé vymyšlené, přeci jen to s těmi frakcemi by nenapadlo každého, ne? Jistě by se daly najít nějaké ty menší nedokonalosti, ale myslím si, že přesto její knihy stojí za povšimnutí.

30.10.2014


Suzanne Collins

Hunger Games patří mezi mé oblíbené série, líbí se mi, jak jsou knihy napsané. Donutily mě se zamyslet a to jen tak nějaká kniha nedokáže! Doufám, že tahle skvělá autorka napíše ještě něco dalšího.

30.10.2014


Rick Riordan

Ricka Riordana mám moc ráda. Četla jsem od něj skvělou sérii knih Percyho Jacksona. Někdy se až divím, co všechno jsem se díky jeho vyprávění o řecké mytologii dozvěděla. Píše hodně čtivě a hlavně umí barvitě popisovat a ty jeho postavy! Percyho i Annabeth jsem si od začátku oblíbila.

30.10.2014