Zumba

Zumba https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/40180/bmid_zumba-N67-40180.jpg 3 30 10

Podtitul:bavte se a zhubněte tancem! Zumba fitness! Bavte se jako na party a zhubněte tancem – spálíte až 1000 kalorií za hodinu! ZUMBA – v současnosti nejpopulárnější cvičení na světě za doprovodu latinskoamerické hudby je velmi dynamické, založené na tanečních krocích salsy, merengue, reggaetonu a dalších moderních tanečních stylů. Spojuje základní principy aerobiku, rezistenčního a intervalového cvičení, posiluje a tvaruje postavu, spaluje tuky, maximalizuje kalorický výdej organismu, prospívá srdci, uvolňuje nervové napětí. S pomocí této knihy a DVD, které ji doplňuje, se naučíte kroky a pohyby populárních latinskoamerických tanců a během krátké doby se doslova protančíte k nádherné postavě. Základní kroky a 60 minut doprovodné hudby na DVD... celý text

Literatura naučná Sport
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Zumba , 2008


více info...

Přidat komentář

Kikulka97
22.03.2022 odpad!

Docela velké zklámání. Na cdčku není vůbec celá sestava, jen základní kroky a písničky. A celkově věci popsané v knize nepřinášejí nic nového. Za mě škoda papíru.

DominaCZ
16.01.2022 1 z 5

Zajímala mě ta jeho mega dieta, po který ubydu 4,5 kila.. v průběhu knihy se zjistilo, že 2,5...hm tak je to stejný jako všude, půl šálku cottage, hnědé rýže, 12 mandlí...Ježíš než se s.at s půl šálkem něčeho, to to raději nebudu vůbec. Hrstka rýže vám fakt nic nedá.
Takže tipy a rady k ničemu. Hvězda za dvd s tou hudbou.


sara5144
23.01.2021 5 z 5

Jak jinak se naučíte doma tančit jihoamerické tance? Salsu, merenque, reggaetonu? Ty kroky už nikdy nezapomenete a na parketu budete za hvězdu...a to zhubnutí to už je jen třešnička na dortu...

RendyaDav
12.01.2020 5 z 5

Určitě tento styl cvičení se mi moc líbí...A ráda podle cd i dvd cvičím..Po čase jsem přidala i činky...

Gweny
28.08.2019

Jako počáteční motivace je ta kniha skvělá.
Jenže člověka musí bavit tanec s prvky fitness, aby se do toho dokázal úplně zakousnout.

milan.krimsky
09.07.2019 5 z 5

Pro všechny kdo by chtěli zhubnout o pár kilo méně tancem a naučit se správně zdravějí jíst v podrobném popisu této knize. Navíc je přiloženo DVD.

Peleus
05.12.2018 3 z 5

Obecně knihám o sportu přidávám hvězdičku navíc kvůli výchovnému působení, neboť si myslím, že jsou lepším využitím papíru než další kuchařka od tzv. celebrity nebo ikstého dílu upíro-vlkodlako-kouzelnicko-pateticko-dobrodružně-ufňukané ságy.

Bohužel dílko sympaťáka a dříče Alberta Péreze musím charakterizovat jako málo přínosné. Plusem jsou informace z jeho dětství, avšak pouze velmi kusé, bez vysvětlování kontextu. Dozvíme se tedy, že matka žila s drogovým dealerem, ale již ne proč, když byla tak poctivá a správná, jak o ní autor píše. Dočteme se, že Alberto Pérez odcestoval do Miami, ale celá věc působí tak, že si to prostě jednoho dne řekl, vyřídil "jakési" papíry a jen tak odletěl a následně i zůstal v USA. Pěkná pohádka, ale přece jen moc pohádková.

Pokud jde o cvičení, nezjistíme nic užitečného. Mnohem přínosnější jsou jeho videa, kde vidíte, jak se který pohyb provádí. Tudíž samotná kniha bez videa za mnoho nestojí.

Jste-li fanoušky programu ZUMBA, vlastníte originální DVD, kupujete si originální oblečení a v seznamu skladeb přehráváte Zumbando Por Un Sueño, směle si knihu pořiďte a doplňte si fanouškovskou sbírku o další "artefakt". Pakliže hledáte knihu o fitness životním stylu, hledejte dál!

majík1
06.07.2016 5 z 5

Dceři se kniha moc líbila, protože zumbu tancuje

JajaAP
26.03.2013 1 z 5

Mám moc ráda zumbu, ale nadšení z knihy mě brzy opustilo. Je to nuda a její čtení mi připomínalo povinnou školní četbu. Nic co by mě bavilo.

jana89
02.11.2012 4 z 5

Pro mě, jako milovníka zumby, bylo samozřejmostí knihu přečíst a přidat do své sbírky.
Kniha obsahuje jak údaje o historii zumby, tak i vysvětlení a základní kroky latinskoamerických tanců, na kterých je zumba založena. Druhá část je založena na speciální jídelníčky, které jsem sice zatím nevyužila, ale i tak se jedná a příjemné zpestření knihy.
Určitě koupi nelituji, knihu často prolistovávám a jen lituji, že neexistuje více knih, které by se také zabývaly zumbou...