Ochraň mě

Ochraň mě https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491961/bmid_ochran-me-I3Z-491961.jpg 3 165 23

Damon Rossi je bezcitný vůdce, který nebere ohledy ani na mé tělo či srdce. Jen co jsem ho potkala, věděla jsem, že by mě dokázal zabít holýma rukama. Všechny má pod palcem, dožaduje se pozornosti, a když někdo zavraždí mého bratra kvůli nesplacenému dluhu, jsem nucena přijmout jeho ochranu. To však neznamená, že se mnou bude zacházet v rukavičkách. Nebo předstírat, že má můj život nějakou cenu. Což nedělá. Je to surovec, mám z něj nahnáno a čím dál víc se nořím do jeho temného, nebezpečného světa plného zločinců, zlodějů a sexu. Přesto mě to k němu táhne, protože vím, že je to jediný člověk, který mě přede všemi dokáže ochránit. Když však odhalím jeho tajemství a věci zajdou dál, než by se mu líbilo, Damon mi dokáže, kam až je při mé ochraně ochotný zajít… jeho ochrana však něco stojí a já nemám na to ji zaplatit. Postupně se stávám jeho majetkem a šance na útěk z jeho temného světa mi uniká mezi prsty. Damon mě sice ochrání před svými nepřáteli, ale kdo mě ochrání před ním?... celý text

Literatura světová Romány Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Red
Originální název:

Protect Me , 2019


více info...

Přidat komentář

Ála1968
24.03.2024 4 z 5

Miluju tyhle drsný chlapy z mafiánského prostředí.Ale řekla bych, že předchozí díl byl lepší.Tenhle má otevřený konec, takže na pokračování si musíme počkat

SáraR.
16.01.2024 4 z 5

No tak tohle už bylo lepší. Čtení jsem si užila mnohem víc. Nějak mě to k Damonovi více táhlo a propracovaný děj mě příjemně překvapil. Celkově byl příběh mnohem záživnější. Keiru mám upřímně radši než Elyse. Kniha mě pohltila vesměs od začátku, ikdyž mi to trochu připadalo jako mix Habibi a Královské ságy. ;) Doufám, že u nás vyjdou i další díly!


Lucyk01
30.07.2023 4 z 5

Máme tady recenzi na druhý díl od knihy Odsuď mě. Od knihy jsem neměla žádné očekávání, protože předchozí díl dostal ode mne nízké hodnocení. Ale tento díl mě totálně dostal a byla jsem příjemně překvapená.

Děj se mi zdá lépe propracovaný, i to celé prostředí. Dokonce se tam udály i zvraty, které čtenář absolutně nečeká, což v té první knize chybělo.

I zde se nachází dva pohledy - Keiry a Damona. Konečně tu máme příběh o Rossiových, takže jsem byla na to hodně zvědavá. Keira mi byla sympatická a i když byla nevinná, tak nebyla hloupá. I když, co se týče ochrany při sexu, tak zde byl stejný problém jako v jedničce.

Damon se mi více zamlouval, jelikož byl šéf a zároveň větší bad boy než jeho kamarád Hrdina. Což se mi líbilo. I tady se objevila plná řada klacků, ale naštěstí autorky se to snažily zaměnit i jinými výrazy pro mužský pohlavní orgán.

Jejich "vztah" se rozvíjel pomalu narozdíl od předchozího páru, proto byl uvěřitelnější. A dokonce jsem jim to přála, aby vše dopadlo dobře.

Příběh byl místy napínavý a nečekaný, takže jsem si ho víc užila a nemusela jsem si sama předpovědět, co se asi stane.

Musím říct, že mě konec totálně dostal. Nečekala jsem to a musím nutně dostat do ruky další díl, protože takhle to přeci nemůže skončit.

Tenhle díl rozhodně doporučuji. Dejte tomuhle dílu šanci, i přesto, že první díl se vám nelíbil. Věřím, že tento díl se vám líbit bude a budete chtít pokračovat dál ve čtení této mafiánské série.

petraLI
11.07.2023 2 z 5

Příliš drsný, příliš rychlí. Kniha mi moc nesedla.

denisa8946
25.04.2023 3 z 5

Po přečtení prvního dílu jsem nečekala, že by mě tato série mohla nějak nadchnout, nicméně tento díl mě nyní na celou sérii nalákal.
Líbilo se mi, že kniha měla zajímavou zápletku a děj rychle ubíhal. Konec zůstal otevřený a já už se těším na další díl. :)
Charaktery hlavních postav autorky opět vyhnaly do extrému, ale nevadily mi. Postavy byly na první pohled neslučitelné protiklady, které se nakonec správně doplňovaly.
Jak nás upozorňuje varování na obálce knihy, v příběhu je mnoho vulgarit, erotických scén a násilí. S tím ale musí čtenáři mafiánských Dark Romance knih počítat. :)

nela3812
09.02.2023 1 z 5

Tenhle bizár jsem přečetla za dva dny a je to snad ještě horší než jednička. Jestli jsem se u jednicky smála, tady se mi chtelo fakt už jenom brečet. Absolutně žádný posun ze strany autorek, ve ktery jsem doufala.

Opět žádný děj, sexuální scény postavené na hlavu, hlavní hrdinové se do sebe zamilují po 3 dnech, přičemž polovinu času na ní on mířil zbraní a nebyl zrovna nejmilejší.

On tvrdil, že pro něj láska nic neznamená a neví co to je. Že ho jen tak něco do kolen nedostane. Po 2 hodinách po seznámení začal pociťovat divné stavy. Pak ji nenáviděl a chtěljízabít. Pak jí měl potřebu chránit před svým světem. Pak chtěl aby viděla jak chlapovi odřezává z nohy kusy masa. A za 3 dny jí řekl, že jí miluje (a to se prý tak snadno nezamiluje - HA!!!)

Ona věří, že ho změní. Pak si uvědomí, že do jeho světa nepatří. Pak ho začne milovat. Pak ji vyděsí jeho svět a nechce s tím nic mít. Pak skoro brečí u sexu. Pak mu slíbí lásku do konce života. Pak žadoní o nelítostný sex. Pak se toho sexu bojí. Pak poznává jak hluboké mezi sebou mají pouto. Po 3 dnech, kdy se ho z toho polovinu času bála, mu řekne že je láska jejího života.

Nejhorší na tom je, že hlavní hrdinové absolutně nedbají na hygienu. Ale ne! Překvapivě jsou tam i horší věci. Představte si, jak cpete velkou kládu do vyplašené laně. Jo přesně tak. On je ta kláda a ona je ta laň.

Prosím, tohle je poprvé co to o nějaké knize říkám, ale tohle si nezaslouží další pokračování. Tohle vážně není dobré v žádném ohledu. Je to úplně bezduché, autorky tam toho chtějí mít evidentně moc a ve výsledku tam není nic.

MAU256
27.01.2023 4 z 5

Druhý díl byl stejně rychlý jako první díl a musím říci, že i stejně čtivý. A stejně jako v prvním díle jde o přitažlivost protikladů: kriminálník a čistá duše. Násilí, vražda, sex a nakonec opět ... láska až navěky. A že je vše tak rychlé, no je zřejmé, že to autorka tak cítí - láska skoro na první pohled a kvůli ní i změna osobnosti. A konec, který očekává další díl.

Dandulka
17.01.2023 5 z 5

Tento díl mi přišel trochu drsnější než první díl, ale i tak se četl moc dobře. Doufám, že i další díl bude stejně skvělý.

Toledo
30.11.2022 4 z 5

Druhy díl hodnotim o trochu lépe, protože i chování hlavního hrdiny bylo vcelku snesitelne. Jinak mi to přišlo trochu jak přes kopírák k prvnímu dílu…
Konec otevřeny, tak uvidíme co přinese pokračování.

Jita160
13.11.2022 3 z 5

No kde začít....asi tím,že druhý díl je stejně vulgární a drsný jako předchozí.
Mám ráda čtení z mafiánského prostředí kde se pořád něco děje a ne vždy z toho člověk vyvázne se zdravou kůži.
Byly tu i momenty kdy dokážu říct ,že tato knížka nebude pro každýho ...
Nečekejte klasický příběh je to prostě jiný,agresivní,sprostý, ujetý...i když bez lásky se neobejdou ani vrazy :⁠,⁠-⁠)
Velmi čtivý i když za mě moc uspěchaný příběh.
No a konec?
Pokračování dám určitě šanci.

Dela90
11.11.2022 2 z 5

(SPOILER) Damon Rossi je majitel stripbaru a bezcitný vůdce. Bratr Keiry je zabit a ona je nucena pod ochranná křídla právě Damona, kterého nemůže vystát. Jenže on chce něco na oplátku, a ona jediné co má je její nevinnost. Šance na útěk je stále těžší a nebezpečí číhá doslova na každém rohu. Jde po ní vrah jejího bratra.

Po dočtení knížky jsem si musela dát nějaký čas, abych tuhle knížku zpracovala. Snad nikdy se mi u knížky nestalo, že by se mi chtělo zvracet. Některé pasáže jsou fakt nechutné a vy jen kroutíte hlavou, že tohle může někdo napsat. Autorka má sice na knížce varování, ale i tak.

První díl jsem četla loni a bylo to šílený, tehdy jsem ohodnotila moc vysoce, dneska bych tomu tolik hvězdiček asi nedala. Ale zpátky k této knížce. Myslíte, že se během 2 dnů z naprostého surovce může stát milující člověk? Jako fakt? Existuje sice láska na první pohled, ale tohle určitě není případ Damona a Keiry. Já jim to extrémně nevěřila. Keira, byla v tomhle ohledu úplný nováček, trošku naivka, nikdy neměla kluka a hned se bezhlavě zamilovala a dala mu svoje panenství.

Damonův bratr Xander - tomu taky nerozumím, navenek naprostý grázl, ale rodina nadevše. Ten konec jsem vůbec nepobrala, v jedné chvíli to vypadá, že ji chce Xander fakt zabít a z té druhé jí svěří své největší tajemství a ještě ji poděkuje?!

Co se knížce musí nechat, čte se doslova sama, příběh to nějaký má, ale podle mě je těžko uvěřitelný. Skvělé jsou pohledy obou dvou postav. Docela jsem se vyžila v lepíkování štafety:D

Zezadu na knížce je napsané, že je to neuvěřitelně žhavá série. Tak s tímhle opravdu nesouhlasím. Peprné to sice bylo, ale já dospěla k názoru, že tímhle dílem končím a další už číst nebudu.

daza.dt
30.09.2022 2 z 5

Moje druhá kniha od těchto autorek a myslím, že stačilo jednou provždy. Asi opravdu nejsem cílovka tohoto druhu literatury. Jak jsem psala již u prvního dílu - kvalita jako horší harlequinka. Jediný klad je ten, že se to čte opravdu velmi rychle.

Ewe291
20.09.2022 4 z 5

Suhlasim, ze druhy diel bol o trosicka lepsi ako prvy, ale .... Ale bolo to uponahlane a sem tam divne. Keira bola hus a to doslova hus a hlupa, Damon bol Damon a som rada, ze nakoniec pripustil, ze ma srdce ale aj tu tomu chybalo trosicka toho natahovania a sem-tam mi to prislo uponahlane a niekedy aj dost hlupucke

Ladeline
06.09.2022 4 z 5

Musím říct, že druhý díl se mi líbil mnohem víc než první. Sice mi to zamilování Damona do Keiry přišlo zase hrozně rychlé a ráda bych četla déle o tom, jak ten alfa samec propadá lásce, ale samotný příběh a děj byl zajímavější než v první knize. Damonův bratr překvapil v dobrém i ve zlém a ten konec jsem opravdu nečekala. Už jen pro něj si další díl koupím.

Ája373
23.08.2022 odpad!

Já vím, proč se zdráhám číst červenou knihovnu. Tohle byla asi nejhorší kniha, co jsem kdy četla a asi jediná kniha, kterou jsem nezvládla dočíst. Věk autorů odhaduju na něco mezi 12-13 lety, působí to na mě jako nějaká mizerná fanfikce. Oba hlavní hrdinové by potřebovali psychiatra, protože to u nich vypadá na rozdvojenou osobnost. Hlavní mužská postava je v jednu chvíli strašnej drsňák, co zmlátí a znási*ní, co vidí a ve vteřině přepne a strašně moc chce hlavní hrdinku chránit a milovat. Hlavní ženská postava je o chlup lepší, ale taky žádná sláva.
Text je strašně kostrbatý, nečte se to dobře, autorům ten děj nevěřím. Nechápu, že tohle někdo vydal. Opravdu nejde o žánr ani o děj, tady vyloženě autoři neumí základy psaní.

Ralemo
20.08.2022 4 z 5

Damon v prvním díle vystupoval jako člověk, se kterým se nechcete nikdy potkat. Každopádně i na něj přišlo a našel se v něm kousek lidskosti. Kiera si kvůli bratrovi prochází peklem a nakonec najde své útočiště u Damona. Jednoduchý, krátký příběh. Četl se moc hezky, zajímavá zápletka v podobě zlého bratra a jeho syna. Těším se na pokračování, kniha skončila v tom nejlepším.

lusitta05
19.08.2022 3 z 5

No však som od toho ani viacej nečakala,je to takým primitívnym spôsobom a spracovaním príťažlivé čítanie. Vhodné na odreagovanie a že človek nad tým nemusí nejak rozmýšľať.

nina3905
17.08.2022 3 z 5

Kniha je úrovňou porovnateľná s prvou časťou, takže pri čítaní som vedela do čoho idem. Žiadnu vanilku v knihe nenájdete.

Lenka-123
12.08.2022 1 z 5

Noo... pro mě je knížka teda velké zklamání. Na jednu stranu nám chce autor říct,že Damon je fakt velký zvíře,které nemá srdce. Ale na stranu druhou hned jak pozná Keiru, tak je najednou všechno jinak ... na tu jeho změnu to prostě chtělo víc času... takhle tomu prostě ani trochu nevěřím...

Tanya007
17.07.2022 5 z 5

Jednohubka na odpoledne... prostředí zločinců mám ráda, takže splnila,co měla... odpočinek u nenáročné knížky...

Autoři knihy

J. L. Beck
americká
C. Hallman (p)
americká