Zlatý kompas

Zlatý kompas https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/119019/bmid_zlaty-kompas-119019.jpg 4 26 3

Vstupte do světa, v němž se odehrává film Zlatý kompas, a poznejte odvážnou dívku Lyru, záhadnou a krásnou paní Coulterovou, lorda Asriela, daemony měnící podobu, obrovité medvědí kyrysníky i dlouhověké divoženky. Objevte kouzelný přístroj alethiometr, který ukazuje pravdu, i podivuhodný Londýn, nad nímž se vznášejí majestátní vzducholodě. Knižní průvodce světem Zlatého kompasu obsahuje přes dvě stovky filmových fotografií a doprovodných ilustrací, podrobně vysvětluje příběh postav, míst i předmětů z filmu, a je navíc doplněn barevnými samolepkami a papírovými figurkami.... celý text

Fantasy Obrazové publikace
Vydáno: , Argo
Originální název:

The golden compass: the world of the golden compass , 2007


více info...

Přidat komentář

rarášek
21.09.2017 5 z 5

Sice dvakrát nemusím film od doby, kdy jsem si přečetla knižní trilogii, ale musím říct, že tahle kniha je moc dobrá. Moje nejoblíbenější postava bude navždy maličký Pantík, Lyřin deamon. Tak moc bych si přála žít v Lyřině světě a mít deamona jako je Pantík. :)

emíšek22
13.07.2015 4 z 5

Už je to nějaký pátek, co jsem knihu četla, ale pamatuji si, že se mi opravdu moc líbila. Příběh je skvělý. Kniha se čte v podstatě sama a je velmi příjemná.


kristýnka007
05.07.2014 5 z 5

Naprosto, naprosto naprosto naprosto naprosto skvělá knížka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Štítky knihy

o natáčení filmu

Kniha Zlatý kompas je v

Přečtených33x
Knihotéce7x
Chystám se číst5x
Chci si koupit1x