Zlatá kniha ledního hokeje

Zlatá kniha ledního hokeje https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/132683/zlata-kniha-ledniho-hokeje-132683.jpg 4 8 3

Zlatá kniha hokeje je podrobná a důkladně zpracovaná publikace o všem důležitém, co se v ledním hokeji kdy událo. Autor je osvědčený a uznávaný odborník na vše, co se této sportovní disciplíny týká. Nejprve se vydáme po stopách hokejového dávnověku, kde se dozvíme vše o historických počátcích sportu, prozkoumáme dobové proměny hry i hráčů, seznámíme se s počátky hokeje v tehdejším Československu i s prvními amatérskými hráči, zrekapitulujeme veškeré ročníky zámořské NHL, jiných národních lig i té české – hráče, vítěze, jednotlivé zápasy. Turnaje, hvězdy, památné akce a góly – to vše nyní najdeme v jedné knize, samozřejmě doplněné bohatou fotografickou dokumentací a uvedenou předmluvou Vladimíra Růžičky.... celý text

Přidat komentář

kalinka99
07.12.2018 5 z 5

Výborná knih pro hokejové nadšence jako jsem já.

vinnetou500
24.09.2015 5 z 5

Dychtivě jsem toužil po knize, která by obsahovala všechna mistrovství světa v ledním hokeji. Když jsem tuto knížku rozbalil v den mých 12 tých narozenin nemohl jsem vyjádřit svou radost... A tento pocit trvá dodnes. Je to skvělá knížka nabitá informacemi. Pane Jenšíku, děkují mnohokrát!


Olin70
12.12.2014

Vážení,
chtěl bych vyjádřit svůj názor na jednu z knih, které se týkají ledního hokeje od pana Miloslava Jenšíka. Protože nemůžu na něho sehnat kontakt, dělám to tímto způsobem. Jedná se o novou knihu vydanou v tomto roce 2014 a má název Hokejové legendy. Po zběžném prohlédnutí této knihy jsem zjistil, že kniha obsahuje tolik nepřesných údajů, že pro mne jako vášnivého fandu historie našeho hokeje je tato kniha, která stojí 500,-Kč celkem bezcenná. Velice rád bych si pohovořil s panem Jenšíkem o některých údajích v této knize. Myslím si, že splést se ve statistice je velice možné v malém procentu, ale napsat o někom, že se narodil a zemřel úplně nepřesně je hrozné.Nevím, co si mám o takové knize myslet a zaplatit za celkem malou knihu, i když velice pěkně uspořádanou, takovou sumu.

Kniha Zlatá kniha ledního hokeje je v

Přečtených9x
Doporučených3x
Knihotéce10x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x