Život mezi životy: Vědecké zkoumání prostoru oddělujícího jednu inkarnaci od druhé

Život mezi životy: Vědecké zkoumání prostoru oddělujícího jednu inkarnaci od druhé https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82640/zivot-mezi-zivoty-ve.jpg 4 31 7

Kniha obsahuje teoretickou část, která objasňuje, jak funguje reinkarnace a co se děje v „bardu“, a dále šest reinkarnačních anamnéz. Smrtí opouštíme příbytek z masa a kostí, který jsme si vybrali, a začínáme žít na jiné rovině. Tento další svět, který je naším přirozeným domovem, je místem probuzení, rozpomenutí a obnovení jasnosti. Vidíme se takoví, jací opravdu jsme, dokážeme se poučit z poslední výpravy do pozemské reality, zhodnotit svůj pokrok a nakonec plánovat další inkarnaci podle svých potřeb. Vydání druhé... celý text

Duchovní literatura New Age Literatura naučná
Vydáno: , Emitos (Nakladatelství Tomáše Janečka)
Originální název:

Life Between Life: Scientific Explorations into the Void Separating One Incarnation from the Nextfrom the next , 1986


více info...

Přidat komentář

archivářka115
10.05.2022 5 z 5

Knížka je zajímavá a čtivá. Dlouho se zajímám o reinkarnaci a ráda se k této knížce vracím.

Lostindream
30.05.2020 4 z 5

Kniha se velmi dobře četla. Asi nic objevného se člověk nedozví, pokud četl jakékoliv knihy na podobné téma, např. od Briana Weisse. Jediné, čeho bych uvítal více, je ten „život mezi životy“, o kterém zde příliš mnoho napsáno nebylo. Vyprávění jednotlivých lidí, i když velmi zajímavé, se zde spíše zaměřuje na minulé životy a jejich vzájemné souvislosti. Více informací o „bardu“ jsem se dozvěděl např. z knih od Roberta Monroe. I tak se kniha četla jedním dechem a mohu ji vřele doporučit. Vizualizační metoda na konci knihy je příjemným bonusem.


Souteska
08.07.2017 5 z 5

Pro mne nejlepší kniha o reinkarnaci vůbec. Čtivá, psaná odborníkem, a jak je níže uvedeno v jiné recenzi, také prakticky použitelná pro ty, kteří mají potřebu dozvědět se více o své minulosti. Mohu potvrdit, že návody k meditaci a cestě do knihovny životů opravdu fungují, ovšem pouze tehdy, když je to pro vývoj lidské duše užitečné. Ale i bez využití těchto návodů je kniha dokonalá v obeznámení laika o tom, co to ta reinkarnace je.

Metroušek
23.02.2017 5 z 5

Na základě vizualizační metody, popsané v této knize, se můj syn věrohodně dostal do Akáši, Knihovny lidstva, a to na první pokus. Setkal se s knihovníkem Božím, a prohlédl si několik svých minulých životů. Lepší reklamu této knize mohu těžko udělat. (:-)

sira
28.10.2016 5 z 5

Už dlouho jsem nepřečetla knihu jedním dechem a pro tuto to rozhodně platí! O reinkarnacích, plánu duše a bardu už něco vím a přesto mne tato kniha naprosto uchvátila. Opravdu skvěle popsané téma.

Danafantom
18.12.2015 4 z 5

Kniha mimo jiné i o bardu, pro mě zajímavé informace, hlavně o karmickém plánu, jinou o tomto tématu jsem zatím nečetla. Popis minulých životů mi chvílemi připadal trochu zmatený.

staja
11.11.2014 5 z 5

Dr.Joel L. Whitton je mezinárodně uznávaný odborník v oboru psychiatrie a kniha je velmi dobře a zajímavě napsaná. Píše o mnohaletém výzkumu léčení regresní terapii a o jeho , řekla bych náhodném poznání putování duše mezi jednotlivými životy. V mnoha zemích je tento způsob léčení běžně uznávanou a velmi úspěšnou metodou, to, že jí někdo nerozumí a nechápe jí neznamená, že neexistuje. Bohužel v naší zemi je mnoho kritiků čehokoli, je to snazší než snaha o pochopení a poznání.

Štítky knihy

reinkarnace spekulativní literatura

Autoři knihy

Joel L. Whitton
americká, 1945
Joe Fisher
americká, 1947 - 2001