Život je někdy jako...

Život je někdy jako... https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/487086/bmid_zivot-je-nekdy-jako-Aai-487086.jpg 4 11 6

Denisa je všestranně talentovaná a cílevědomá učitelka na základní škole a milující máma desetileté Leontýnky, kterou vychovává sama. Život jí nekomplikují jen lidé, ale často i technika. Přes veškeré životní nesnáze ale nepřestává být optimistkou a brát věci s humorem. Hlavou sice někdy létá v oblacích, ale nohama stojí pořád pevně na zemi. A stejně jako její život chvílemi připomíná pohádku a chvílemi horor, i v knize se střídají kapitoly veselé a smutné.... celý text

Přidat komentář

marie4978
19.12.2022 5 z 5

Knihu jsem přečetla doslova jedním dechem. Za cca dvě hodinky jsem měla přečteno. Nemohla jsem se odpoutat. V knize se střídají jak vtipné pasáže, tak smutné, které se v životě můžou objevit. Některé situace mi připomínaly mě samotnou a možná o to více jsem se do děje položila. Možná i jako matka dvou synů jsem to vše prožívala o to víc, smutné pasáže a závěr jsem doslova prořvala.. Rozhodně doporučuji. Závěr je otevřený, takže dává prostor čtenáři si vytvořit konec příběhu.. ,,Jak to asi dopadlo?''

Lucie_1986
29.06.2022 1 z 5

Tak mne osobne se kniha nelibila vubec. Nelibil se mi styl psani, dej, sprosta slova, chyby v textu se nasly... cca prvnich 40 stran jsem precetla a pak uz hodne preskakovala.


Ivett_ka
16.05.2022 5 z 5

Krásný a velmi poutavý příběh, který je jak na horské dráze, a to jsem si myslela, že to bude oddechovka. Moc mě to bavilo i překvapilo, oceňuji vlastní ilustrace i práci s naší fantazií. Vhodná i pro mladší čtenáře, čte se lehce s humorem i ponaučením.

Misalka21
21.03.2022 5 z 5

Knížkou jsem si zkrátila dlouhou chvíli v posteli při chřipce :)
Jsou tam momenty, u kterých jsem se smála jak malá, ale také momenty, které mi vehnaly slzy do očí. Knížka je přesně o tom, o čem je život samotný. Někdy jsi nahoře a někdy dole, ale je to potřeba brát s humorem. :)
Knížka mě moc bavila a přála bych si pokračování :) s ohledem na otevřený konec se další díl přímo nabízí :)
Autorce přeji hodně vypsaných propisek při dalším psaní :)

Nuttelka
02.03.2022 2 z 5

Kniha, která moc stránek nemá, tudíž moc děje asi taky hledat nejde. Mno, nevím, přišlo mi to jako nějaký deníček z každodenního života jedné ženy nebo dokonce jen taková slohovka. Mě to moc neoslovilo...

xx7
15.02.2022 5 z 5

Knihu Život je někdy jako... jsem přečetla jedním dechem. Ze začátku jsem si myslela, že se bude jednat o oddechovější čtení u kterého se zasměju. Humorných částí je v knize dost, po pár stránkách mi ale došlo, že to zas až taková oddychovka nebude. Rozhodně tuto knížku všem doporučuju - zasmějete se, popřemýšlíte nad životem a možná si i popláčete.
Trochu mě mrzí, že jsem se některé důležité věci z knihy nedozvěděla (Např. co se stalo s Benem). Asi by mě to zajímalo víc než některé méně důležité pasáže (Třeba kde hlavní postava koupila holínky nebo, co si dala k snídani). Věřím ale, že to byl záměr autorky, která nám tímto dává prostor zapojit při čtení naší fantazii a zbytek děje si domyslet.
Moc se těším na další knížky z pera autorky. :)

Autorovy knížky

2022  73%Život je někdy jako...

Kniha Život je někdy jako... je v

Přečtených17x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce49x
Chystám se číst23x
Chci si koupit4x