Žili jsme už někdy?

Žili jsme už někdy? https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310531/bmid_zili-jsme-uz-nekdy-vt4-310531.jpg 3 2 3

Mnozí z vás četli zajímavá díla Dr. Moodyho, ale co z toho všeho plyne? Odkud jste přišli na tuto zem? A kam odcházíte po své smrti? Vrátíte se ještě někdy? Otázky a odpovědi z problematiky života a smrti, smyslu života, tajemství převtělování, reinkarnace, o putování duše po smrti. Přehled různých názorů z této oblasti.

Přidat komentář

Bytost na cestě
16.03.2024 2 z 5

V knize je několik zajímavostí a příběhů, ale přílišný apel na křesťanství a vševědoucnost autora je komická. Dovolit si tvrdit, že ví, jak to je.
Kniha vyšla v roce 1997. A mnoho tvrzených pravd jsou dnes už prozkoumány jinak. Duše prý vstupuje do těla při porodu nebo pár dní po a miminko v břiše je jen hmota bez duše. V tom případě by výzkum prenatální psychologie a vzpomínky lidí / duší na toto období, byly úplně mimo. Energetické léčebné systémy taky pracují s bodem početí, kdy duše vstupuje do těla.

sissina
11.08.2019

Nemam primo tuhle verzi,ale mam ji odlozenou,nezaujala tak,jak jsem.ocekavala


Zirvith
06.07.2019 3 z 5

Kniha je psána formou otázek a odpovědí. Čte se vcelku dobře a nabízí pohled na několik zajímavých témat z oblasti reinkarnace. Některé věci krásně vysvětluje a s některými sice souhlasím, ale s některými věcmi bohužel nesouhlasím. Navíc mi tady trochu vadí ten náboženský pohled... Kniha nám vnucuje náboženskou víru a existenci Boha. Já ačkoliv beru reinkarnaci jako samozřejmost, tak věřící nejsem a nikdy nebudu. A taky nechápu, proč je pro autory důležité, aby lidé co nejdříve dosáhli ukončení nutnosti další reinkarnace, protože já si nemyslím, že by na reinkarnaci a opětovném setkávání se bylo něco špatného :o)