Zdravá žena od narození k prvnímu početí

Zdravá žena od narození k prvnímu početí https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48818/bmid_zdrava-zena-od-narozeni-k-prvnimu-p-GLu-48818.jpg 5 14 3

Toto je druhé vydání světoznámé knihy ŽENA - TĚLO A DUŠE, které je rozděleno do dvou publikací: Od narození k prvnímu početí a Od prvního početí po stáří. Názor, že duševní i tělesné pochody se navzájem výrazně ovlivňují, začíná mít v lékařských kruzích stále větší váhu, a tak se i tato kniha zaměřuje na dokonalou rovnováhu a tím i dokonalé zdraví. Mladé dívky se poučí o funkcích svého těla a kniha je provede jednotlivými etapami vývoje od puberty až po mladou dospělou ženu připravenou k nejkrásnějšímu úkolu, k mateřství.... celý text

Literatura naučná Zdravotnictví
Vydáno: , Columbus (ČR)
Originální název:

Women’s bodies, women’s wisdom , 1998


více info...

Přidat komentář

Guepp
02.03.2022 5 z 5

Kniha se mi dostala náhodou do cesty a popravdě jsem ji chtěla přejít - nezajímavá obálka, starý rok originálního vydání - myslela jsem si, že už nebude současná.
Jaké překvapení! Tolik moudra.
Samozřejmě že je zde plno věcí, které už nejsou aktuální, ale většina informací by se dala nazvat "nadčasově a všudypřítomně".
Knihy podobného stylu jsou prostě unikátní a velmi důležité.
Není to čtení na jedno odpoledne, autorka má velký přehled a plno zkušeností, používá mnoho zdrojů.
Ať už má žena jakékoli zranění, určitě si v knize najde svůj příběh.

noni
25.11.2016 5 z 5

Chci jen napsat... děkuji za knihy, psané touto formou. Velmi mi pomáhají, abych lépe pochopila souvislosti. Jsem vděčná za lidi, kteří je napsali a píší.


hadobia
01.08.2016 5 z 5

Moc inspirativní kniha, která mi pomohla lépe pochopit sebe sama, zaujmout k sobě láskyplnější postoj. O psychosomatiku a osobní rozvoj se zajímám už léta, ale přesto jsem v knize objevila nové užitečné informace, věci zamyšlení i pasáže, které mě dojaly a zavedly blíže k sobě. Škoda, že knihu už nejde sehnat jako jeden svazek pod původním názvem "Žena duše a tělo". Nyní se prodává jako dvoudílná kniha pod názvy "Zdravá žena od narození k prvnímu početí" a "Zdravá žena od prvního početí po stáří". Připadá mi ale, že obsah obou dílů je rozhodně zajímavý pro ženu v jakékoliv životní fázi.

Štítky knihy

ženy zdraví

Autorovy další knížky

Christiane Northrup
americká, 1949
2004  95%Žena - tělo a duše
2016  75%Bohyně nestárnou
2008  99%Zdravá žena od narození k prvnímu početí
2008  94%Zdravá žena od prvního početí po stáří
2018  73%Energetičtí upíři

Kniha Zdravá žena od narození k prvnímu početí je v

Přečtených17x
Doporučených3x
Knihotéce17x
Chystám se číst15x
Chci si koupit10x