Zdání a manžel vždycky klamou

Zdání a manžel vždycky klamou https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458175/bmid_zdani-a-manzel-vzdycky-klamou-Mae-458175.jpg 4 54 18

Stella Sterlingová byla už svým jménem, které jí vybrali rodiče, předurčena k hvězdnému životu. Narodila se v krásném velkém domě svých v Jižních Čechách a vyrůstala v blahobytu. Její matka ji posílala do baletu a snila o tom, že její krásná dcerka životem protančí. Jenže Stella vyrostla do výšky sto osmdesáti centimetrů a na kariéru baletky tak mohla zapomenout. Její matka se tedy rozhodla, že Stellu pošle na konkurz pro modelky. Stella ve svých osmnácti letech potkává hokejistu Martina Radu, do něhož se zamiluje a o dva roky později si ho bere za muže. Samozřejmě si oba slibují, že si na rozdíl od ostatních hvězdných párů zůstanou věrní…... celý text

Přidat komentář

Bell@
předevčírem 3 z 5

Oddechová knížka do autobusu/vlaku. Oceňuji plynulost děje. Kniha se dobře čte a člověk u ní může vypnout.

TaLu
08.02.2024 4 z 5

Pohodové a nenáročné čtení z prostředí modelingu a vztahů. Trošku úsměvné mi přišlo, že pokud by modelka spořádala vše, co je v knize popsáno, tak by byla modelkou XXL. Kolem jídla se toho točí skutečně dost. Postavy vaří, jedí a znovu vaří. Stella se v osmnácti konečně může vymanit z "péče" matky, která jí stále plánovala život. Tím se ale do tohoto vztahu vnese rozkol, který trvá léta. Stella je díky své mladé lásce uchráněná od drog, alkoholu a nezávazných známostí, které provázejí svět modelingu. Co se ale stane, když její cestu zkříží charismatický hokejista?
Od autorky jsem si chtěla něco přečíst a nelituji.


Makůvka
06.10.2022 5 z 5

Příjemné, pohodové a nenáročné čtení. Tato knížka se mi moc líbila a řadím ji mezi ty povedenější od paní spisovatelky.
Hlavní hrdinka Stella mi byla hned od začátku sympatická, narozdíl od její matky. Opět nechyběl popis jídla a luxusu, ale tentokrát to na mě nepůsobilo tak přehnaně, jako jindy. Konec byl podle mých romantických představ a i slza ukápla.

JancaMia
30.09.2022 4 z 5

pohádka ve stejném duchu jen jiné kulisy, nenadchne neurazí , jako oddechovka super

L.Helena
16.12.2021 2 z 5

Knížky Aleny Jakoubkové si občas ráda přečtu jako naprostou oddychovku, když se mi nechce o ničem přemýšlet, nebo pro změnu po nějakém náročném čtení. Tohle sice účel splnilo, ale bylo to tak strašně naivní, předvídatelné, místy až hloupé. Postavy mně přišly nevěrohodné, v ději žádný zvrat, celou dobu bylo jasné, jak se bude vyvíjet i jak skončí. Mám poslední dobou pocit, že autorka si vždycky přečte nějaký čtenářský příběh ze života v časopise „pro ženy“, přidá k tomu své oblíbené atributy v podobě jídla, peněz a cestování a stvoří z toho knihu. Prostě jen zase něco vydat za každou cenu. Tentokrát ovšem zřejmě čerpala námět z bulvárních novin.

c.svetlana
11.12.2021 5 z 5

Jedna z těch Jakoubkových, kdy děj šlapal, nelogičnosti a přitažení za vlasy se neobjevovaly, prostředí i postavy atraktivní, emocionální zvraty únosné... krásně se mi to při rekonvalescenci četlo.

xena2711
01.12.2021 4 z 5

Po všech psychothrillerech pohodové oddechové čtení.

Januli
17.10.2021 3 z 5

Čekala jsem překvapení a ejhle, opět zase nic.

zdehan
10.08.2021

Pěkná oddechovka.

laura
25.07.2021 5 z 5

Čtivé, oddechové, nenáročné čtení, když potřebujete vypnout a moc u čtení nepřemýšlet.

Za chyby se platí - a vždycky to bolí. Jenže člověk chyby dělá a nikdy se nepoučí... Nebo jo? ;)

Stella, zmítaná matčinou diktaturou, se nechá vmanévrovat do modelingu, ačkoli by mnohem raději pracovala s koňmi... Jenže srdci neporučíš - a tak se Stella poprvé vzepře matce. Najdou k sobě ještě někdy cestu? A stojí láska za všechny oběti, které jí člověk přináší?

alnahu
10.05.2021 5 z 5

Opět pěkné čtení ze života. Příběh Stelly dívky ,která chtěla žít ,jako ostatní dívky ,ale její matka ji naplánovala život a naprosto ji ovládá .Stella se snaží ve všem matce vyhovět do té doby než se zamiluje ,pak se své matce dokáže postavit a to je rozdělí na celý život. Příjemná oddechovka.

Han-nah
09.05.2021 5 z 5

První kniha této autorky a mile mě překvapila. Čte se jako opravdový život , Nechybí tu vztahy rodičovské, přátelské, kamarádské i ty milostné. Vše je v uceleném příběhu Stelly, kdy je velmi dobře rozebrán vztah MATKA - DCERA, kdy matka své vlastní ambice přenáší na dceru. Ovládá její život přesně a cíleně. Nastává boj, která to vzdá první. Stella sice nejde za svým cílem z dětství, ale přece jen ukáže své "já" a snaží se ve své profesi dokázat to nejlepší. Jako v každém životě projde mnoha životními zkouškami. Ukáže se, že všechna trápení stojí za to?

Misshell23
06.04.2021 4 z 5

Kniha je pěkná, odpočinková.. Vždycky po něčem takovém sáhnu po přečtení sérii detektivek.. Až na to autorčino "ach jo..." Které je snad na každé stránce..

katerina3329
08.03.2021 5 z 5

Odpočinkove čteni. Tato autorka nezklame.

Ivuska.09
23.02.2021 4 z 5

V knihách této autorky často hraje hlavní roli láska mezi mužem a ženou (a různé patálie s ní spojené). Rozhodně nechci tvrdit, že tady tomu je jinak, ale mnohem důležitější je zde podle mě láska mateřská. Hlavní hrdinka má totiž velmi komplikovaný vztah s matkou. Právě matka neustále své dceři určuje směr, jakým se bude ve svém životě ubírat. Jenže je tu jeden zásadní problém: vůbec nebere ohled na Stelliny sny. Stella si jednoho dne uvědomí, že maminka je zastáncem až příliš přísné výchovy. A tak začne jejich vztah gradovat... Mně se román líbil, dostala jsem přesně to, co od této autorky očekávám.

Katerina015
22.02.2021 5 z 5

Po Sikmem kostelu 2 to chtelo oddechovku... A Alena Jakoubkova nezklamala.. Na konci i slza ukapla :-)

sabca
08.02.2021 4 z 5

Tak tady musím 1 hvězdičku ubrat. Kniha byla moc pěkná, Stella mi byla sympatická, ale vadilo mi že spisovatelka používala po dokončení věty ..ach jo. Jinak můžu knihu doporučit.

Ilona
29.01.2021 5 z 5

Odpočinkové, čtivé, od této knihy dostanete přesně to, co očekáváte.