Zbavte se úzkosti - Vše co potřebujete, abyste se vypořádali s úzkostí

Zbavte se úzkosti - Vše co potřebujete, abyste se vypořádali s úzkostí https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373701/bmid_zbavte-se-uzkosti-vse-co-potrebujet-JtI-373701.png 4 13 5

Terapeutka Chloe Brotheridge použila nejnovější vědecký výzkum a své osobní zkušenosti, aby vytvořila program, který pomohl tisícům žen překonat strach a stres. Kniha poskytne jednoduché a užitečné nástroje, díky nimž se budete cítit lépe každý den. Od rozpoznání příznaků úzkosti až po pochopení původních příčin. Chloe zkoumá úzkost v moderním světě a nabízí nástroje pro její zvládnutí. Ať už je to tlak zapříčiněný sociálními médii, perfekcionismem nebo strachem z neúspěchu, tato kniha vám ukáže, jak získat zpět kontrolu nad svým životem. Jednoduché a praktické metody pro minimalizaci úzkosti, včetně meditaci, dýchacích cvičení nebo deníku. Díky kapitolám, které se zaměřují na duševní potravu, posilování sebeúcty a efektivnější rozhodování vám Chloe předkládá vše, co budete potřebovat, abyste se vypořádali s úzkostí a vedli šťastnější a klidnější život.... celý text

Zdraví
Vydáno: , Omega
Originální název:

The Anxiety Solution , 2017


více info...

Přidat komentář

haki34
27.01.2022 4 z 5

ani nevím, co mě motivovalo knihu koupit - asi jsem byla zvědavá na nějaké dobré tipy pro sebe a nejen pro sebe...četla se dobře. Velká písmenka, hrubý papír, některé věci opakovány dookola, nechyběla taková ta omáčka v angloamerickém stylu zlatíčko sem, zlatíčko tam. Jistě by šlo knihu zkrátit ;)
Nic to ale nemění na tom, že celkově je to fajn knížka a jistě může někomu dobrými radami nepolíbenému pomoct. A možná i tomu políbenému - opakování matkou moudrosti - není na škodu si připomenout naši jedinečnost, hodnotu, nutnost sebepéče, odpočinku. Netlačit na sebe a mít se rád. Zredukovat sociální sítě. Omezit prokrastinaci ;)
Dobré tipy na břišní zklidňující dýchání, relaxace i meditace. Sport v příjemné formě. Autorka sice preferuje jógu, ale taiči, čchi-kung a podobně můžou posloužit rovnako dobře. Rovněž zabředne i do denního režimu, afirmací, stravování.
Jak píše bagel - nic převratného, ale pěkně přehledně po lopatě sepsané.
Doporučuji.

P.S. ještě mě s odstupem napadá jedna věc - -kniha byla psaná pro ženu..všechny rozmluvy, pobídky, nápady..proč ? i chlapi přeci trpí úzkostmi ;)

Papik.21
19.11.2020 5 z 5

Kniha se krásně četla. Autorka poskytuje "návod" jak se poprat s úzkostí. Některé problémy dokládá skutečnými příběhy jejích klientek. Určitě kniha poskytuje dobrý náhled do problematiky.


bagel
14.02.2019 4 z 5

Kniha nepřináší žádné převratné myšlenky nebo rady, ale vše je přehledně a srozumitelně shrnuto včetně návodů na praktická cvičení.

dulcinea
29.07.2018 5 z 5

Každý trpíme nějakou fobií. Tato kniha poskytuje inspiraci, jak s úzkostmi zatočit. Díky osobnímu příběhu autorky nabízí i určitou naději, že je to možné.
Udělat si pořádek v hlavě a změnit přístup a způsob myšlení, proměnit své šrámy v moudrost, probudit v sobě zvídavost a rozpoznat, co se nás úzkost snaží naučit. A vytrvat. A nezapomínat, že toto je pouze doprovodná kniha, takže když se nedaří, vyhledat odborníka.
Z mého pohledu velmi povedená kniha.

P.S: Jen čas prověří, zda jsem se zbavila své chorobné akrofobie. Ale na bangue jumping se nechystám! Na to se mám opravdu moc ráda :-)))

Jandýs
20.05.2018 5 z 5

Určitě doporučuji! Každý, kdo trpí úzkostlivě-panickou poruchou se se svým problémem nějak pere, autorka zde vystihla myslím skvěle některé obavy,situace, zdrav. obtíže a také nám radí podle svých zkušeností, jak se s tím vypořádat.. určitě mi něco z knihy v hlavě uvízne.

Štítky knihy

strach stres duševní cvičení úzkost

Autorovy knížky

2018  88%Zbavte se úzkosti - Vše co potřebujete, abyste se vypořádali s úzkostí

Kniha Zbavte se úzkosti - Vše co potřebujete, abyste se vypořádali s úzkostí je v

Právě čtených1x
Přečtených21x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce19x
Chystám se číst18x
Chci si koupit6x