Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti

nehodnoceno
Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/344752/bmid_zavarovani-nakladani-a-zuzitkovani--9dc-344752.jpg 0 0 0

Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti. Praktické, snadno pochopitelné poučení, jak lze v cukru neb octě zavařovati, zapařovati, v lihu nakládati a kompoty, povidla, huspeniny, marmelády, zmrzliny a pasty z něho připravovati. Spolehlivý rádce při všech způsobech konservování ovoce, při přípravě ovocných šťav a vín, essencí, extraktů, likérů, studených nápojů ovocných, a.j. Osvědčené předpisy o nakládání, zapařování a sušení zelenin, bylin i hub. Přidáno mnoho jiných potřebných rad a pokynů pro každou domácnosť. Na základě nejnovějších praktických zkušeností sepsal Čeněk Vorlíček, cukrář a dílovedoucí v továrně na cukrovinky. Rok 1897, vydání druhé, zúplna přepracované a značně rozmnožené. Vydal: knihkupectví A. Reinwart, nakladatelství, v Praze.... celý text

Přidat komentář

Štítky knihy

zavařování a nakládání potravin česká kuchyně konzervace a sterilace potravin

Autorovy knížky

Čeněk Vorlíček
česká, 1861 - 1941
1897  0%Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti