Zapovězené země: Quetzelina jehla

Zapovězené země: Quetzelina jehla https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479201/bmid_zapovezene-zeme-quetzelina-jehla-wrH-479201.png 4 127 3

Quetzelina jehla je sborník čtyř dobrodružných míst v žánru sword & sorcery pro stolní fantasy hru na hrdiny Zapovězené země, napsaných vyhlášenými autory z OSR neboli oldschoolové scény. Na stránkách sborníku se setkáte se spící královnou démonů, navštívíte vězení pro prapodivné tvory, kteří se považují za rodinu, seznámíte se se čtveřicí čarodějnic, které jedna s druhou příliš nevycházejí, a podniknete výpravu na znepokojivé pohřebiště hromových ještěrů, kde právě poslední z nich uléhá k věčnému spánku. Quetzelina jehla obsahuje krásné ilustrace, zápletky a mapy. Dobrodružství vám vystačína mnoho hodin skvělé zábavy! Kniha obsahuje tato dobrodružná místa: Quetzelina jehla, napsal Patrick Stuart (autor bestiáře Veins of the Earth) Zářivá báň, napsal Chris McDowall (autor hry Into the Odd) Hexenwald, napsal Ben Milton (autor hry Maze Rats) Hřbitov hromů, napsal Karl Stjernberg (autor hry Rad-Hack)... celý text

Literatura světová Fantasy Gamebooky
Vydáno: , Mytago
Originální název:

Forbidden Lands: The Spire of Quetzel , 2018


více info...

Přidat komentář

Morbidus
26.09.2023 5 z 5

Je pravda, že je tato kniha poměrně útlá, ovšem ona čtyři dobrodružství mají i po pouhém přečtení atmosféru, která by se dala krájet. Nadto má každé úplně jiný feeling, jehož jediným pojítkem je temná atmosféra Zapovězených zemí. Tohle jsou dobrodružství, které se svými hráči prostě chcete odehrát.
Nadto opět potěší pevná vazba, materiál i oldschoolové černobílé ilustrace. Tenhle sborník dobrodružství shromažďuje pár kousků dobře odvedené práce. Samozřejmě je určena pro Zapovězené země, ale dovede Vypravěče inspirovat i v zasazení do jiných herních světů.
Vhodné pro skupinky, které preferují temnější ladění příběhů.

Fabiolka
31.01.2023 5 z 5

a tohle je už poslední 4.díl SESTERSTVA, který dočítáme a už teď je nám po partě třech holek smutno. Nejen, že jsme s nimi zažili mnoho krásných a často napínavých, ale i dojemných a šťastných příběhů, ale hodně jsme se od nich, nebo spíš přímo s nimi naučili. Ne vždy jde všechno hadce, ne vždy je to co si myslíme správné, přátelství je nejen krásné, ale všem pomáhá a každý jsme jiný a vůbec to nevadí, spíš naopak. A mnoho a mnoho dalších poznání, které se nám v životě budou hodit.


KarlosNovakos
04.06.2022 3 z 5

Náměty jsou celkem pěkné, jedná se ale o
pouze 4 krátká dobrodružství, tzn. cena dosti přemrštěná.

Štítky knihy

RPG - hry na hrdiny

Kniha Zapovězené země: Quetzelina jehla je v

Přečtených36x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených4x
Knihotéce9x
Chystám se číst10x
Chci si koupit4x