Zahradničení v nádobách

Zahradničení v nádobách https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/362639/zahradnicime-v-nadobach-oFb-362639.jpg 3 3 3

Moderně upravená zahradnická příručka pro všechny, kteří si chtějí vyzkoušet zahradničení na malé prostoře – v květináčích, kontejnerech a truhlících, ve vyvýšených záhonech i v nápaditých nádobách netradičního typu, jako jsou hezké barevné plechovky, skleněné baňky nebo kamenné žlaby. Kniha obsahuje potřebné informace, jak se vypořádat s praktickými záležitostmi, jako je návrh, vhodná půda, vláha, stanoviště, aranžmá či základní péče, hnojení a přesazování. Nechybí ani podrobnosti o konkrétních druzích, ať už jde o okrasné rostliny, bylinky, zeleninu nebo základní druhy ovoce.... celý text

Přidat komentář

Jirinamac
24.04.2024 3 z 5

Knížku jsem měla půjčenou z knihovny a je to spíš jen na prohlídnutí, nebyla to pro mne ani inspirace, protože já zrovna nejsem příznivcem pěstování ve starých holinkách, dřezu, plechovkách, cedníku nebo vyřazené popelnici. Určitě bych si tuto knížku sama nekoupila.

nikyys
03.04.2021 2 z 5

Knihu jsem dostala darem. O zahradničení a o květinách toho moc nevím a po přečtění se to příliš nezměnilo. Pro mě jsou to příliš generické informace - to, že existují různé tvary a materiály květináčů víme asi všichni, ale jak v nich něco (hlavně co) pěstovat jsem se spíš nedověděla. Je tam pár tipů na domácí projekty, ale ty najdete i na pinterestu a v praxi je spíš nevyužijete (pěstování v botech, starých vanách, hrncích, plechovkách, atp.)


Štítky knihy

botanika, rostlinopis

Autorovy knížky

2018  60%Zahradničení v nádobách