Za zdravím s jasnovidcem páterem Františkem Ferdou

Za zdravím s jasnovidcem páterem Františkem Ferdou https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/207105/bmid_za-zdravim-s-jasnovidcem-paterem-fr-207105.jpg 4 6 2

První obsáhlé dílo o muži, který - dle vlastního odhadu - přinesl zdraví sedmdesáti tisícům trpících, šasto i těm, v jejichž případech se lékařská věda vzdávala naděje... Kniha čtenáře provází nelehkým životem lidového léčitele a jasnovidce, objasňuje jeho jasnovidecké určování diagnózy a seznamuje se způsoby léčby.

Přidat komentář

hrdlickova_61
14.04.2019 5 z 5

Z dětství si pamatuji různá svědectví o legendárním páteru Ferdovi a uvítala jsem možnost dovědět se něco více. Kniha obsahuje množství praktických návodů ohledně stravy, bylinek, obkladů atd. a také varování před nebezpečím v podobě chemikálií apod. Autorita pátera Ferdy, která se s nimi pojí, je myslím silná dodnes, i když od jeho smrti už uběhlo skoro 30 let. Za sebe jsem mu vděčná hlavně za poodhalení jevů mezi nebem a zemí, protože moji rodiče se sice ničemu takovému (aspoň) neposmívali, brali to ale jako něco nereálného, co bude jednou díky lepší vzdělanosti prokouknuto jako omyl. I oni sami ale stáli v úžasu nad příběhy o zázračně provedených diagnózách a o úspěšném léčení těžce nemocných lidí (z nichž některé znali osobně). Když jsem se pak setkala s lidmi, kteří měli podobné zkušenosti, bylo už na co navázat.

Ikkju
08.09.2016

Kniha obsahuje úžasný návod na léčbu hemeroidů, osobně tuhle metodu nazývám ohnivý pes, protože tak nějak se člověk při aplikaci cítí, mě ale pomohla, tak na ni nemohu dopustit. Už se mi jí ale nepodařilo slovně předat nikomu dalšímu, asi musím ubrat na naturalistických popisech pocitů které ji provázejí x).

Jinak některá tvrzení v knize mi přijdou podivná až praštěná, ale nevím, nepotřebuji, neřeším.


Štítky knihy

léčitelství jasnovidectví duchovní literatura

Autorovy další knížky

Zdeněk Rejdák
česká, 1934 - 2004
1994  87%Páter František Ferda
1995  60%Perspektivy telepatie
1970  90%Telepatie a jasnovidnost
1992  77%Za zdravím s jasnovidcem páterem Františkem Ferdou
1991  73%Průvodce po psychotronice

Kniha Za zdravím s jasnovidcem páterem Františkem Ferdou je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce20x
Chystám se číst3x
Chci si koupit6x