Z kroniky Akaša

Z kroniky Akaša https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46079/z-kroniky-akasa-46079.jpg 4 8 3

Přidat komentář

MarťaVigo
12.01.2024 5 z 5

Antroposofie, je těžká a je ne moc pochopilltelna, je to o duchu a ne jen o myslí, je to o hmotném těle které má i druhé tělo to astrální , a to astrální má možnost se oddělit od toho fyzického těla což na planetě dokáže jen málokdo. Velmi málo lidí zcela výjimečných a jen s dobrými úmyslu ..pokud to lidé dokáží ale neumí ovládnout..nic..jen vše zhorší..navíc je to složitá věc pro obyčejné smrtelníky k pochopení jak to vše funguje, stačí jen ale velký cvik, ten kdo proto má předpoklady , duchovní mistři to vědí.
Určitě je to pro pokročilé chápavé čtenáře, ale i vědce, a nevědce, kteří se tomuto věnují a chtějí pochopit mnohem víc. VŠICHNI ale Lámové,swami a duchovní mistři sdělí jen jednu a tu samou linii a to je LASKA, LADKA JE HYBNOU SILOU NA PLANETĚ NIC VIC. ALE TA OPRAVDOVÁ

ditul
11.01.2022 5 z 5

Zajímavý pohled na vývoj lidstva.
*Jiné části tajné vědy mohou však být i dnes zpřístupněny jen těm, kteří se podrobí zasvěcovacím zkouškám. I se zveřejněnými částmi si budou umět něco počít jen ti, kteří se neomezují jen na vnější příjem poznatků, ale přisvojují si je vnitřně, pro které se stávají obsahem a ukazatelem směru jejich života. Nejde o to rozumově ovládat nauky tajné vědy, ale prostoupit jimi cit, vnímání, dokonce celý život. Jen tak se něco dozvíme i o hodnotě jejich pravdy. Bez toho zůstanou stále jen něčím "čemu je možné věřit nebo nevěřit". Správně pochopené duchovně vědecké pravdy se člověku stanou pravým základem života, jejich prostřednictvím pozná svou hodnotu, důstojnost a podstatu, dají mu tu nejvyšší odvahu k životu. Objasní mu totiž jeho spojitost s okolním světem, odkáží ho k jeho nejvyšším cílům, k jeho pravému určení. Dělají to způsobem, který je přiměřený nárokům současnosti, takže nemusí zůstat v zajetí rozporu mezi vírou a rozumem. Je možné být současně místním vědcem i duchovním vědcem. Jisté je, že je potom nutné být oběma v právem smyslu.


desert.fox
21.07.2019 5 z 5

Podobné jako Tajná věda v nástinu, ale přinášející zase jiný pohled a rozšiřující. Když jsem před mnoha lety začala číst první vydání u nás dostupné (ještě ve slovenštině), začalo v rádiu hrát:
Zem pradávnych sĺnk
v chladnom tieni tajomstiev
na mapách jej dávno niet
Zem pradávnych sĺnk
nepoznáš jej žalospev
more nevydá viac ten svet
Pod hladinou spí kameň s tvárou naveky
v nehybnom tieni rias
a milenci sú si v tej hĺbke ďalekí
s rukou sa míňa vlas...