Z deníku ohnivé démonky

Z deníku ohnivé démonky https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/252828/mid_z-deniku-ohnive-demonky-afw-252828.jpg 3 49 18

Vivian na první pohled vypadá jako krásná, ale jinak docela obyčejná dívka. Ve skutečnosti ji stojí hodně sil, aby před spolužáky skryla své magické schopnosti a svou ohnivou podobu. Jako démonka světla stojí před závěrečnou zkouškou svého bojového výcviku, aby mohla konečně vstoupit do armády dobra. Ví, že půjde o život, ale netuší, jak těžké rozhodnutí ji čeká, ani jak osudové bude její setkání s léčitelem Tirou. Dechberoucí fantasy mladé české autorky, která kromě akce a napětí nabízí také ohromnou porci romantiky.... celý text

Přidat komentář

dpxcz
29.10.2023 1 z 5

Tohle bylo tak špatné, že nejlepší na celé knize jsou ilustrace.

petulkapeta
14.04.2022 3 z 5

,,Krásné vlasy, přitažlivá tvář, veselá povaha. Ale tvá pravá podoba? To je něco naprosto neuvěřitelného, teď když jsi odhodila masky, jsi teprve opravdu nádherná Vi vian. Vnitřní oheň, který prosvítá skrze tvou kůži, jasný pla men, kterým září tvé vlasy, tvé oči... To je to nejmocnější a nejkrásnější kouzlo jaké jsem kdy viděl."

Pěkný příběh...a obalka fakt nádherná


Kris1001
18.07.2019 3 z 5

Kniha mě zaujala svým obalem a pak i názvem. Zpočátku jsem si myslela, že ke gramatickým chybám došlo při překladu, ale jak jsem pak četla dřívější komentáře, tak musím souhlasit s tím, že si to autorka měla po sobě aspoň jednou přečíst celé své psaní a chyby odstranit.
K ději - zpočátku trochu nuda, pak se to zajímavě rozjelo. Místy je příběh psaný vtipně, krásně barvitě a hezky se to četlo. Některé části knihy jsem hltala každým slovem a nemohla přestat číst samou nedočkavostí, co mě ještě čeká za překvapení. Určitě bych byla ráda za pokračování knihy :)

KTera
18.07.2019 5 z 5

Moc hezká kniha, ale fakt děsný konec.

czeliza
05.07.2018 1 z 5

Bylo to fakt špatný, ale z nějakého důvodu jsem to dočetla až do konce a vlastně se mi to v jistém smyslu líbilo. Spousta gramatických chyb, je to spíš povídka na Wattpadu ve formě knihy, a i tak byste asi našli lepší. Ale je to krátké a pokud chcete zvednout spisovatelské sebevědomí, nebo zahnat nudu, jděte do toho. Příběh to má, chvílemi jsem našla i zajímavé obraty nebo scény, co mě překvapily, a nápad ocenit musím. Jen by to chtělo tak 3x po sobě přečíst, celé zeditovat a aby se na to v nakladatelství alespoň letmo podívali, než to pustí do oběhu.

tmaierova
22.05.2018 3 z 5

Kniha mě celkovým dějem překvapila už,protože jsem za ní dala 50 Kč ve výprodeji na Albatrosu. Jenom je škoda že,česká autorka zasadila knihu do amerického prostředí.Nebýt opravdu hodně špatného konce(kdo četl ví) podle mě je takové zakončení knihy skoro zločin,zvlášť když autorka neplánuje další díl. Opravdu kdyby nebylo konce dala bych 4* ale za ten konec jednu* musím ztrhnout takže nakonec hodnotím 3 *.

Ajuszka
22.05.2017

Nechapu proc tam je jako autor uvedeny Hetesa kdyz to pouze ilustroval.

any333
12.05.2017 5 z 5

Na začátku této knihy jsem se vůbec nemohla sžít s autorčiným stylem psaní, ale poté příběh nabral takové obrátky, že mi stránky ubýhaly samy od sebe. Vlastně, hned jak se rozpoutala Vivianina zkouška, jsem knihu nechtěla pustit z ruky. Na to, jakým stylem to bylo napsáno, jsem si smlsla na docela propracovaných popisech krvavých soubojů.
Ovšem, co musím vytknout je, že některé věci a souvislosti jsem pochopila až po nějaké době a doteď nechápu, kdo nebo co je ta postava, co se objevila na konci jako záporná. Ono se o ní někdy mluvilo? Nevybavuji si.
To však nic nemění na tom, že se mi tenhle příběh líbil. Sice už byl po zkoušce téměř čistě romantický, ale vztah Michaela a Vivian tam byl hezky vykreslen, žádné velké spěchání. Navíc hlavní hrdinka poslouchá stejnou hudbu jako já, takže se mi s ní líp sžilo.
No, ale ten konec mě vážně naštval? Jako vymluvit se na konec deníku a takhle to utnout? Doufám, že si někdy v budoucnu budu moct přečíst i další díl.

Dym
26.03.2017 3 z 5

Na tuhle knížku jsem narazila opravdu jenom náhodou, prostě mě název s obalem praštili do očí. I tak jsem od ní moc neočekávala, ale docela to ušlo, prostě taková akční romantická novelovka. Jediné co bych opravdu vytkla byl ten konec. Děj skončí v napětí a druhý díl v nedohlednu.

MáťaJBC
10.11.2016

Nejlepší. Ten příběh sem si hned zamilovala. Už to čtu po čtvrtý a je to boží. Už se těším na pokračavání.
P.S. měli byste vidět jak sem na konci vyváděla

any.anna
05.08.2016 3 z 5

Je to taková jednoduchá slaďárna bez pořádného příběhu, Ale jako oddychovka dobrý i když mě to moc nechytlo.

Ailee
12.06.2016 3 z 5

Zajímavé čtení. Jen škoda, že bylo všechno tak hopem. Kdyby se děj trošku rozpracoval, nebylo by to na škodu. Taková fajnová oddechovka.

AriaLissa
08.06.2016 5 z 5

Moc se mi kniha líbila. neví někdo, jestli bude další díl?

Dandulka
15.02.2016 3 z 5

Příběh není špatný, ale co nemohu této knize odpustit je to, že je plná hrubek. A právě z tohoto důvodu jsem u čtení skřípala zuby, jak mohl někdo vydat knihu s takovým množstvím chyb a hrubek!!!!!! Komu to ovšem nevadí, ten si i počte.

Baraliska
29.01.2016 4 z 5

Hezká kniha. Zamilovala jsem se do Vivian i do Tiry (Michaela). Všechno bylo dokonalé, až na ten konec. Já jsem se málem zbláznila a vytrhala si všechny vlasy z hlavy! Jak to mohlo skončit v takovém napínavém okamžiku? Proto také dávám jenom čtyři hvězdičky.

Knihomolice
27.12.2015

Úplně božíí knížka. Zamilovala jsem si ji hned jak jsem začala číst. Mooooc se těším na další díl a doufám, že to nebude dlouho trvat :)

Maragad
08.10.2015 3 z 5

Z deníku ohnivé démonky ocení spíše mladší čtenářky, které od knihy nečekají dechberoucí opisy krajiny a do detailů vykreslené postavy. Příběh je totiž velmi jednoduchý jen s jednou dějovou linií a největší důraz je kladen na romantickou linku. Ovšem i přesto nebo možná právě proto je příběh velmi čtivý a já osobně se již těším na další díl.

Jasna007
07.07.2015

Nejsem největším fanouškem české beletrie, ale kniha mile překvapila.

Autorovy knížky

2015  60%Z deníku ohnivé démonky

Kniha Z deníku ohnivé démonky je v

Přečtených79x
Čtenářské výzvě14x
Doporučených3x
Knihotéce54x
Chystám se číst29x
Chci si koupit10x
dalších seznamech2x