Z deníku investorky - Jak podnikat a nezbláznit se

Z deníku investorky - Jak podnikat a nezbláznit se https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/380132/bmid_z-deniku-investorky-jak-podnikat-a--zDQ-380132.jpg 4 13 4

Dělejte byznys, ale neberte se moc vážně Za 25 let v byznysu jsem zjistila to, co miliony lidí přede mnou. Život je jízda nahoru a dolů. A v podnikání to platí dvojnásob. Nikdy nejste dole tři sta let, ale budete dole dlouho, pokud nezvednete zadek z gauče. V téhle knížce najdete zážitky z mého byznysového života, praktické návody, jak rozjet podnikání, i moje osobní zkušenosti. Vykročte z komfort zóny – to je to, co se počítá. Dělám to často, ne vždycky se dostaví úspěch, ale žiju. Žijte taky a rozjeďte to.... celý text

Přidat komentář

Anya636
03.04.2024 4 z 5

Mylně jsem se domnívala, že jde o knihu o investovani do cenných papírů. Chvíli mi trvalo, než jsem se smířila s autorčiným projevem a skutečností, že se toho moc nedozvím. Každopádně mě autorčino vtipné a stručně prehledné podání tématu bavilo.

lucin_a
26.05.2023 4 z 5

Krátká, ale trefná kniha pro začínající podnikatele plná rad a tipů z podnikání.


Lerksany
26.07.2022 3 z 5

Na můj styl je kniha psaná hodně energicky. Obsahuje obecně pár rozumných rad, jak rozjet podnikání, ale čekala jsem trochu více. Celá kniha se nese v duchu, hlavně začněte to ostatní se postupně poskládá.

HaltěvS
07.04.2019 5 z 5

Stručná, jasná a faktická kniha, stejně jako na mne působí autorka sama. Příliš nefilozofuje, jde k věci a nabízí praktické rady a tipy. Doporučuji si ji přečíst, když už alespoň něco málo o podnikání víte nebo tušíte. Nečekejte, že kniha půjde do velkých detailů a podrobných návodů. Jednoduše předává cenné informace. A to pro mne funguje.

Autorovy knížky

2018  75%Z deníku investorky - Jak podnikat a nezbláznit se