Vzpomínkomat 2

Vzpomínkomat 2 https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/389634/bmid_vzpominkomat-2-GbS-389634.jpg 4 8 8

Skutečné příběhy, které jste možná prožili i vy. Reklamy na mrkev, zájezdy s ranní rozcvičkou, povinná vojenská služba nebo legendární umakartové jádro. Připomeňte si už podruhé socialistické časy, kdy měl každý doma alespoň jednu bruselskou vázu a maximálně jedny džíny. Vzpomínkomat 2 je originální kniha nabitá fotografiemi a příběhy, které vám umožní cestovat časem.... celý text

Přidat komentář

lenikhor
12.04.2023 4 z 5

Takové "laskavé" zavzpomínání na doby minulé. Oceňuji množství drobných osobních vzpomínek obyčejných lidí na běžné životní situace. Líbilo se mi i množství dobových fotografií.

azeret92
08.03.2022 4 z 5

Knihu mám doma ( stejně jako Vzpomínkomat 1). Obě knížky určitě stojí za to mít doma a nahlížet do dob minulých a zavzpomínat. Musím ale říct, že Vzpomínkomat 1.díl se mi líbil o trochu více. Možná je to tím, že jsou knížky každá od jiné autorky


popeluška
05.10.2019 5 z 5

Tak jsme si knihu s manželem pěkně užili.Zavzpomínali jsme si a máme z knihy dobrý pocit.Druhý díl se povedl stejně výborně jako první.

Corso
29.09.2019 5 z 5

Oproti prvemu Vzpominkomatu, kniha je plna autentickych spomienok celeho zastupu prispievatelov. Prvy Vzpominkomat viacmenej v rezii autorky, tu kolaz pribehov spomienok a zazitkov z vojny, dovoleniek, prazdnin, bezneho zivota, vzdy pekne utriedenych podla tem. Fotokolaze ktore kniha obsahuje by same vydali na bohatu obrazovu publikaciu. K forme... Trosku nestastna vazba oboch knih, ku ktorym sa musite spravat ozaj s opatrnostou, a aj tak sa mi zacali mrvit a rozliepat okamzite rohy lepenkovej vazby. Pretoze je to "tvrda vazba" ale zrezana an blok brozovym stylom. Ale inak dokonaly retro LUXUS. Bude trojka??

Autorovy knížky

2018  83%Vzpomínkomat 2