Všechny mé lásky

Všechny mé lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/292000/bmid_vsechny-me-lasky-C28-292000.jpg 4 44 5

Román Všechny mé lásky líčí život jedné rodiny na malém městě. Hlavními hrdiny knihy jsou strojní inženýr Milan Marek, jeho žena Hanka, nazývaná už od studentských let Herpasté, dvě skoro dospělé děti a invalidní švagr Leoš. Svoji touhu žít v souladu a v lásce se všemi členy rodiny vykupuje Hanka vlastní obětavostí a někdy i rezignací na své osobní cíle a sny.... celý text

Přidat komentář

Aya81
12.08.2023 3 z 5

Román mne moc neoslovil. Je to ale asi spíš žánrem, než že by byl špatně napsaný. Pojednává o poměrně "běžných" životních starostech v rodině manželů středního věku, se dvěma dospělými dětmi. Příběh, který se v nejrůznějších obměnách děje v každé druhé rodině - váznoucí komunikace ve vztahu, občasné napětí mezi rodiči a dětmi, péče o příbuzné se zdravotním hendikepem, problémy v praci.. vše podané čtivou formou.

Nofar197
09.01.2023 5 z 5

Výborný roman pana Rudolfa, tentokrát pro "dospělé", nikoli dospívající, je sondou do života pracovnice výpočetního střediska Hany Markové, která je ve svých sedmactyriceti letech matkou dvou dospělých dětí a dokonce babičkou. Což si mimochodem neumím představit - jsem stejně stará, můj syn se ale teprve chystá k maturitě. Hana žije celkem spokojený život, bohužel se začínají s manželem jeden druhému odcizovat - důvodem je manželovo výhradní zaujetí mladsim bratrem, který se stal invalidou, jeho problémy v zaměstnání, i chladný vztah k synovi, který je pro Marka zklamáním, protože se rozhodl žít jinak, než si otec nalajnoval. Řekla bych, že hlavním problémem ve vztahu Hany a Marka je nedostatek komunikace. Čtenář se chte nechte musí celou dobu ptát, zda jejich dlouholeté manželství ustojí zkoušky, kterým je vystaveno.


JancaMia
07.01.2022 3 z 5

Tohle se četlo samo , jen to chtělo jít víc do hloubky.

georginaa
07.08.2020 3 z 5

Stanislava Rudolfa známe spíše jako spisovatele pro mládež, dost mě překvapila tato kniha, která vypráví o dospělé ženě a jejích životních situací.

kika 13
07.02.2013 3 z 5

Román spíše pro dospěláky,má děj a obsah.

Štítky knihy

ženy

Kniha Všechny mé lásky je v

Přečtených85x
Čtenářské výzvě10x
Doporučených1x
Knihotéce43x
Chystám se číst6x
Chci si koupit6x