Vše o adrenální únavě

Vše o adrenální únavě https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484031/bmid_vse-o-adrenalni-unave-iL7-484031.png 4 4 2

V dnešní zaneprázdněné společnosti je snadné se vyčerpat. Příčiny adrenální únavy: Dlouhá pracovní doba, domácí a rodinné povinnosti a každodenní stres mohou u každého vyvolat pocit únavy. A když se k tomu přidají problémy ve vztahu, vážné onemocnění nebo rodinná krize a záplava hormonů souvisejících se stresem, může to některé z nás přivést do stavu neustálé únavy, známé jako adrenální únava.... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Anag
Originální název:

Everything guide to adrenal fatigue , 2015


více info...

Přidat komentář

Gabusza
27.04.2022 4 z 5

Stav neustálé únavy…
v hlavní roli nadledviny.

V knize najdete projevy adrenální únavy a její zmírnění. Kniha je perfektně zpracována, ideální pro ty, co jsou stále vyčerpaní, je tam spousta rad, co dělat jinak a lépe pro své tělo a nezatěžovat jej zbytečnými věcmi.

Popisuje podrobně o co vlastně jde, je v ní i test, což mě samozřejmě nedalo a taky jsem si musela udělat. Obsahuje přes sto zajímavých receptů.
Velmi zajímavé a užitečné čtení.
Bez stresu se žije lépe ;-)

Luci3.bohacova
09.01.2022 3 z 5

Velmi dobrá kniha o adrenální únavě. Popisuje, co to vlastně adrenální únava je, jak se projevuje a nabízí způsoby, jak ji předcházet či zmírnit. Obsahuje i spoustu receptů - to mi ale připadalo spíše jako zbytečné plnění stránek, než abych je považovala za užitečné.


Štítky knihy

únava

Autorovy knížky

Maggie Luther
anglická
2021  85%Vše o adrenální únavě

Kniha Vše o adrenální únavě je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x