Vrahova žena

Vrahova žena https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/189599/vrahova-zena-WvH-189599.png 3 61 12

Byla nenápadná a nepříliš hezká. Bylo jí dvaadvacet let, když se provdala za okouzlujícího Simona. Prožila s ním šestnáct let a měla s ním dvě děti. Pak zjistila, že žila s násilníkem a vrahem. Je skutečně možné, aby si za celých těch šestnáct let ničeho nevšimla? Dokázal Simon opravdu všechno tak dokonale utajit? Anebo to bylo úplně jinak…?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Motto
Originální název:

La Femme du monstre , 2007


více info...

Přidat komentář

Fanda74
25.09.2021

Asi jsem nečekal jak strašní budou oba hrdinové příběhu a asi by mě i zajímalo, jak by se příběh vyvíjel dál, protože určitý podíl viny cítím i u hlavní hrdinky. K dočteni mě poháněla zvědavost než, že bych v tom příběhu chtěl vyloženě setrvávat. No, zvláštní, asi bych knížku nedoporučil. Myslim, že čtenář si z toho nic neodnese, max. rozmrzelost. Tim ale neříkám že to ne nemůže být reálné.

pch1976
18.09.2021 1 z 5

Otřesná kniha. S utrpením dočteno. Postava manželky vraha se autorovi opravdu nepovedla.


Han-nah
31.05.2020 3 z 5

Kniha je příběh manželky, kdy popisuje její běžný manželský život vedle náladového a agresivního muže a toto se prolíná dějem ze soudního procesu a následného rozsudku.
Příběh manželky, která žije s manželem a dětmi a nepozná, že její manžel je vrah - "monstrum". To ho tak bezhlavě miluje nebo je tak blbá. Byla slepá nebo dávala přednost raději nevidět.

marimari
05.06.2018 2 z 5

Nemám ráda tento typ literatury. Je neuvěřitelné, aby byl člověk schopný
záměrně ignorovat pravý stav věcí a v takovém vztahu hovořit o lásce. Vztah založený na strachu, surovosti a ponižování ? Jenom jako diagnóza pro psychiatry a psychology.

jasmína
16.04.2016 2 z 5

Souhlasím, že hlavní hrdinka by pár facek potřebovala, protože jsou její myšlenky hodně "mimo mísu"....

Jinak jsem se do knihy začetla, sice skoro pořád je tam o zvrhlém sexu ze strany jejího "hezkého manžela s postavou atleta" , ale zvědavost mi nedala knihu nedočíst.....

LucieAlexandra
08.09.2015 4 z 5

Knížka je skvěle čtivá, to co mi dost vadilo, byly některé názory hlavní hrdinky... Chvílema jsem si říkala, že by potřebovala pár facek, aby se probrala

Aneleh
15.07.2015 5 z 5

Velmi zajímavá kniha. která svým způsobem nutí i k zamyšlení. Až se trochu bojíme - známe svého partnera, neexistuje nějaká temná stránka jeho mysli jako v případě manžela naší hrdinky? Pokud se náhodou stane, že na nějaké temné stránky přijdeme, je lepší dělat, že nic nevíme. Pohledný muž, který navíc dokáže finančně zabezpečit svoji rodinu - proč mu tedy to špatné nepromíjet? Klapky na oči a uši, není to recept na šťastné manželství? Kam ale nás až může taková vědomá zaslepenost dovést? Je manželka ta chudinka, která neměla o ničem ani zdání? Dopodrobna je vylíčena psychika obou hlavních postav, jsme přítomni u soudních jednání. Hrůzná bestie spáchala odporný čin. Vrahova manželka nám poví, jak to chodí v dnešním zvráceném světě...

Carrie..
04.09.2014 3 z 5

Kniha je opravdu zvláštní , manžel je odporné monstrum , ovšem manželka by teda taky zasloužila pořádných pár facek !!! Dobře vylíčený příběh soužití dvou naprostých bláznů ! Sem tam je to drobet prasárna , ale četlo se to docela dobře :)

Mišmiš
05.07.2014 3 z 5

Od knížky jsem čekala asi něco jiného. Ale četla se hezky a závěr knihy byl trochu překvapující. Takové příjemné oddechové čtení :-) Pro mě průměr tedy 3 hvězdičky :-)

Jujkyna
29.05.2014 3 z 5

Velmi zajímavá kniha. Čekala jsem asi něco jiného, nicméně mě i toto velice překvapilo. Zajímavé, nemohu napsat více, rozhodně bych prozradila něco z děje a to nechci. :) Stojí za přečtení.

RADOST
13.04.2014 4 z 5

Výborná kniha! Je těžké psát komentář a nic neprozradit. Snad jen upozornit na recenzi Thannys a ztotožnit se s jejím názvem:
Nevidím zlo, neslyším zlo, nepovím zlo. Anebo ano?

kneslova
21.02.2014 4 z 5

Zajímavá kniha, je to taková románová podoba soužití dvou psychopatů. Krásně na tom vidíte jak myslí a jak jedná člověk bez soucitu a emocí. Myslím , že je to kniha dobrá, tak trochu praxe z psychiatrie.

Autorovy knížky

Jacques Expert
francouzská
2014  60%Vrahova žena