Vlci

Vlci https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478393/bmid_vlci-uur-478393.jpg 5 12 4

Vlci se vracejí do naší krajiny. Tito zdatní lovci, kteří z našich lesů na dlouhou dobu úplně zmizeli, jsou zpět. V příhraničních oblastech už opět žije několik vlčích smeček a párů. Jejich počet stále roste, proto je načase se s těmito zajímavými šelmami blíže seznámit a dozvědět se, jak žijí, čím se živí a jak by mohlo vypadat pokojné soužití člověka a vlka. Vydejte se s fotografem Axelem Gomillem mezi divo­ké vlky a zažijte nezapomenutelné dobrodružství.... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Kazda
Originální název:

Wolfe - Unterwegs mit dem Tierfotografen Axel Gomille


více info...

Přidat komentář

jjanca
22.02.2022 5 z 5

Síce útla knižka, ale splnila svoj cieľ, ktorým je oboznámiť bežných ľudí so životom vlkov, aby si uvedomili, že vlkov sa netreba báť. Za mňa skvelé!

ditul
12.11.2021 5 z 5

Poučná kniha se spoustou krásných fotografií, která nás sblíží více s vlky a vyvrátí mnoho nesmyslných mýtů o nich..


Godvind
05.11.2021 5 z 5

Velmi zdařilá útlá knížka, kterou bych doporučil zejména pro větší děti a mládež. Poměrně krátké, ale informačně hodnotné a čtivé, texty doprovází působivé fotografie. Vše je velmi hezky zpracováno.

Pokud máte doma potomky se zájmem o přírodu, tento titul se jim bude určitě líbit. A já si svůj výtisk v knihovně také rozhodně ponechám.

KAREL6725
16.10.2021 5 z 5

Když jsem knihu otevřel moje první reakce bylo zklamání. Čekal jsem něco ve stylu Tanja Askani. Po prvním prolistování mi to došlo. Jde o knihu, která se snáží seznamit co nejširší veřejnost , se životem vlka. Text dostačující, krásné fotografie. Návrat legendy do České republiky. Snad tato kniha otevře oči lidem, kteří chtějí , aby vlk z české krajiny zmizel. Krásná kniha i pro děti, které by se mohli díky této knize seznámit s životem vlka. Tleskám , víc takových knih, plný počet hvězd.

Štítky knihy

vlci

Autorovy knížky

Axel Gomille
německá, 1970
2021  98%Vlci