Vím, co si myslíte!

Vím, co si myslíte! https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51142/vim-co-si-myslite.jpg 3 10 10

Chcete se vyvarovat omylů v pracovních a osobních vztazích? Hodilo by se vám rychle se zorientovat podle hlasových projevů, pohybů, mimiky a pochopit, kdo stojí před vámi? Znali byste rádi lépe i sami sebe? Autorka zobecnila dlouholeté zkušenosti ze své bohaté praxe právě v této knize.

Přidat komentář

Bakana
12.01.2021 4 z 5

Zajímavá knížečka, která určitě stojí za přečtení. Možná být autorkou bych víc rozšířila popis jednotlivých znaků/gest a co znamenají na úkor jejich počtu. Třeba i s nějakým skrytým nebo původním významem, aby si je člověk lépe zapamatoval. ("Toto gesto ve skutečnosti říká, že si dotyčný musí bradu přidržovat, aby Vám neřekl peavdu.") Protože ke konci knihy už čtete jednotlivé odstavečky dost v rychlosti.
Samozřejmě ideální by bylo někoho si například natočil a "luštit" ho podle knihy. Každopádně je nutné knihu vlastnit nebo ji mít alespoň dlouhodobě vypůjčenou, protože po jednom přečtení se 99 % obsahu vykouří z hlavy.

MissBlack
17.11.2012 3 z 5

Úžasná kniha. Lidem, kteří si ji chtějí přečíst, bych ale spíše doporučila si ji přímo koupit, neboť je v ní tolik informací, že není možné si je všechny při prvním čtení zapamatovat. Případně ji mohou používat jako "encyklopedii", kde si všem potřebné vyhledají.