Vězeň

Vězeň https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536538/bmid_vezen-661e7e1a30cc6.jpg 3 22 5

Detektiv Dana Russoová série

< 2. díl

Vyšetřovatelka Dana Russoová se vrací s dalším případem. Když se uprostřed kalné bažiny v severní Austrálii objeví tělo brutálně zavražděného muže, navíc naaranžované do kříže, je na místo činu okamžitě povolána vyšetřovatelka Dana Russoová se svým týmem. Obětí je nedávno propuštěný vězeň, který nedaleko od místa vraždy před deseti lety znásilnil mladou učitelku. Kdo ho zabil — a proč? Během vyšetřování se vynoří hned několik možných vodítek, a pátrání po vrahovi je najednou mnohem spletitější a hrozivější. Mohou mít s vraždou něco společného dvě sestry, které oběti nabídly pomoc? Žijí sice stranou společnosti, v chatce uprostřed močálů, ale to přece není zločin… Dana se opět musí utkat s démony z vlastní pohnuté minulosti, aby porozuměla skutečnému motivu vraha. MP3 ke stažení (786 MB)... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: audiokniha , Audiotéka , Host
Originální název:

Prisoner , 2021


Interpreti: Barbora Goldmannová
více info...

Přidat komentář

jaroiva
14.10.2023 4 z 5

Líbí se mi, jak autor píše, i ten pomalý styl. Jen mě ruší McDonald´s a jiný product placement. Ani IKEA nechyběla.
Tento příběh mi ještě víc připadal, jako by patřil do série s Katheryn Danceovou. I když byl ve své podstatě hodně podobný prvnímu. Tak uvidíme, jak se vyvine "Rudá polňačka".

JustWomen
14.04.2023 2 z 5

Tak to byl boj to dočíst, ale nakonec ten těžkopádný děj, nesympatické postavy, nezajímavé zdlouhavé popisy a vysvětlování došly do uspokojujícího konce. Ale styl psaní podivný .


sarka0168
01.04.2023 2 z 5

Nesnesitelne pomale a upovidane, me to vubec nebavilo.

alzbeta4340
15.11.2022 5 z 5

Detektivka s podrobným popisem vyšetřování, která je vyprávěná v úmyslně velmi pomalém tempu. Zajímavým prostředím zločinu jsou místní bažiny a močály. Detektiv Dana Russoová se musí vypořádávat se slepými uličkami svého případu i se svou vlastní minulostí. Závěr je pak docela emotivní a působivý.
Vězeň se asi nebude líbit všem, ale jsem si jistá, že si své spokojené čtenáře najde.

mikika
22.09.2022 5 z 5

pomaloučké, piplavé vyšetřování vraždy čerstvě propuštěného vězně, který ani nemohl za ten den nikoho naštvat, vás postupně uhrane. depresivní bažiny, otupělí lidé, hluboká traumata. když budete mít tu trpělivost, autor vás na konci odmění precizně vygradovaným závěrem s pravdou ošklivou jako noc.