Láska s Liamem

Láska s Liamem https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506798/bmid_laska-s-liamem-NyM-506798.jpg 4 148 30

Vested Interest: ABC Corp. série

< 3. díl >

Liam Callaghan je se svým životem spokojený. Má úspěšný byznys i milující rodinu a zdánlivě mu nic nechybí. Pak ho ale pomoc bratrovi zavede k Paige, svobodné matce malé dcerky, a okamžitě mezi nimi přeskočí jiskra. Paige bydlí v domku s kamarádkou Beth, kterou už znáte z předchozího dílu série, v němž prožívá lásku s Liamovým bratrem Ronanem. Po předchozích zkušenostech s muži nemá Paige na vztah ani pomyšlení, ale k Liamovi ji to táhne. I když po něm její duše touží, může věřit jeho slovům? V sázce je však víc než jen její vlastní srdce. Musí totiž myslet především na svou dceru, která není zdravá. Podaří se Liamovi Paige přesvědčit, že láska umí překonat všechny potíže – a dokonce i minulost? Láska s Liamem od Melanie Moreland je třetí knihou nové série Vested Interest: ABC Corp..... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Loved by Liam , 2021


více info...

Přidat komentář

adela2230
01.04.2024 5 z 5

Krásný příběh, který jen dokreslil to, co už bylo napsáno v předchozím díle. Děj je svižný, člověk si u něj odpočine.

Lee7
08.02.2024 4 z 5

Hezké, jemné, pohodové, velmi rychlý děj, ale chápu to. Jemně proplouval a splynul s předešlým dílem. Popravdě si celou "rodinku" užívám. Těším se na další díl, jen co bude chvilka. A navíc u jejich pozitivních a na vznášejících sebevědomí ženám je úžasné, člověk by se jen rozplýval :D


LucijeT
13.01.2024 5 z 5

Autorka to pojala jako novelu, nevím co je na tom tak překvapivého, že to nemá zápletku. Naopak, přesně proto jsem po ní sáhla. Je to krásný příběh, úplně bez komplikací a člověk si u toho odpočine a vleje mu to dobrou náladu do žil.. za mě skvělé.

Terka18
30.12.2023 5 z 5

Moc příjemná “chuťovka když to tak řeknu. Ano dost věci jsme už věděli z předchozího dílu, ale mě osobně to vůbec nevadilo. Bylo to hezké početní na jeden den. Liam byl super a potkat v normálním životě alespoň někoho takového by byl zázrak. Nejde ani o peníze ale o to jak se choval. Pro mě pěkný příběh.

pollyn
06.12.2023 2 z 5

Bez zápletky. Fakt. Vůbec žádná tam není pořád dokola se jede: "jsem pevně rozhodnutý mít je obě až do smrti ve svém srdci" a dojemné "nemůžu uvěřit, že máme takové štěstí". Tadydadydá.

Gabriela143
29.11.2023 2 z 5

Za mňa je tento diel zatiaľ najslabší. Možno by bolo lepšie, keby ho autorka spojila s príbehom Ronana.

Radka1727
20.11.2023 4 z 5

Autorka nám sice skoro všechno prozradila v Ronanově srdce, ale i tak byl Liam bezkonkurenční každým coulem ...... Možná zbytečně přeslazený konec, ale to jsou u mladé generace ABC všechny.
Možná by to chtělo něco z nového soudku, už je těch postav tolik,že v tom mám hokej a dokonce se vracím k příběhům jejich rodičů, protože už zapomínám kdo je kdo.

alzbeta4340
09.11.2023 2 z 5

Královna přesladkých romancí M.M. to tentokrát odbyla. Fér by bylo, kdyby byl Liamův příběh bonusem zdarma přiřazeným k jinému dílu.
No nic, snad to bude příště lepší.

havrmoni
22.10.2023 5 z 5

Je to kratší, ale hezké. Pohodové, oddychové a velmi láskyplné. A ty epilogy , to je přesně to , co mě zajímá u každé knihy. Co bylo dál. Ne za týden, rok, ale za pár let. Tady v této sérii se krásně uzavírají osudy a my víme ..... Na konci každé knihy od této autorky bývám taková spokojená a ráda se k jejím příběhům vracím. Je mi v nich dobře. A o tom to je.

wielka
07.10.2023 5 z 5

Zo zaciatku som si myslela, ze tato kniha nicim neprekvapi, pretoze sa dejovo prelina s Ronanovym srdcom. Prekvapit neprekvapila, ale dej bol originalom, prelinanie s predoslou knihou bolo iba na par miestach. Rodina nadovsetko. Miestami uz klise v tychto seriach, ale napriek tomu citam dalej. Melanie pise pre citatela pritazlivo a aj ked dopredu viem, ze to skonci dobre, musim skratka rychlo pokracovat. Postavy sympaticke, deti ako smeti... obcas aj vtipne situacie prisli... taka klasika.

Books_by_Dee
03.10.2023 2 z 5

IG: Books_by_Dee

Pokud budu přistupovat ke knížce k jako novelce, kdy i autorka se vyjádřila tak, že příběh Liama a Paige vůbec neměl vyjít jako kniha, ale fanoušci si to žádali, tak kniha vyšla, tak povím, že to byl fajn příběh. Nekoukat na to, tak bych musela napsat, že tenhle díl byl v sérii naprosto zbytečný, jelikož jsme ho měly celý vyspoilerovaný v díle druhém a autorka kromě malého dramíčka v jedné z kapitol nepřidala naprosto nic nového, co bychom už nevěděli.

Přesto všechno čekejte v knížce klasické cukrkandlové čtení, které občas každá potřebujeme. Není snad hlavního hrdiny jako Liama, který by na své partnerce miloval naprosto vše (i zem po které chodí), tak jak on miluje vše na Paige a dává jí to značně najevo. Celá série je naprosto roztomiloučká, slaďoučká, růžovoučká, ale sex stojí za to :D I v téhle knížce vás čeká pár spicy scének.

No já už se těším na Avu, která vychází 12. 10. 2023.

Hatshepsut
25.09.2023 3 z 5

Melanie Moreland rozhodně umí psát, postavy v jejích příbězích si prostě zamilujete. Úžasná atmosféra celé rodiny a přátel, kteří drží stále pospolu. Nicméně v tomto příběhu je už vše tak příliš sluníčkové, že se tomu nechce věřit a hlavně chybí dějová zápletka, něco nového a trochu odlišného. A to nemluvím, že většinu jsme už všichni znali z minulého dílu. Celkově bych hodnotila jako doplňkový díl. Za mě byl nejhezčí epilog, kde se kniha zaměří na děti, ale už se lehce ztrácím ve všech postavách, které přibývají. :-)

Tesset
11.09.2023 2 z 5

No. Opět spíše zklamání. Děj a nějaká zápletka úplně chyběly - věděli jsme všichni, jak to skončí, ale v těchto příbězích většinou dojde k zádrhelu, který se rychle vysvětlí a happy end, tady nebylo ani to. Celá to jejich společenství a jak se mají rádi a podporují se atd. nejen že to je nereálné, ale je to až nepřirozené. Autorka už by mohla zabrousit do nové série a tuhle rodinu nechat spát. Doufám, že nebude pokračování o dětech jejich dětí, už teď se ztrácím v tom, kdo je čí.

astra3
05.09.2023 4 z 5

Tak nevím. Četlo se to dobře, ale většinu už jsme věděli z předchozí knihy.

barcav
28.08.2023 5 z 5

tenhle díl byl super :)
ty vylomeniny kluků bych mohla číst pořád, tolik jsem se nasmála :)

Ketfl
21.08.2023 3 z 5

Kdo již četl předchozí díly této série tak ví, že se v díle o Ronanovi již Liam s Paige objevili. Dalo by se i říct, že jejich vztah dostal v předchozím díle poměrně dost prostoru, proto mě celkem zarazilo, že se autorka rozhodla věnovat Liamovi samostatný díl. Přesto jsem byla zvědavá, co vymyslí nového A musím říct, že nevymyslela téměř nic. Příběh Liama je totiž z větší části převyprávění toho, co již víme z Ronanova dílu, akorát se na veškeré události díváme z pohledu Liama nebo Paige. Také vztah hlavní dvojice se vyvinul raketovou rychlostí, díky čemuž působil neskutečně neuvěřitelně. Autorka samozřejmě zapojila svůj přeslazený styl a celou řadu členů BAM rodinky, ale bohužel to knihu nezachránilo. Zápletka by nebyla úplně špatná, ale vše se opět vyřešilo lusknutím prstu. Ano, Melanie Moreland má velice příjemný a čtivý styl psaní, ale upřímně si myslím, že tento díl mohla věnovat někomu jinému z dětí než Liamovi. Takhle dostanete díl, který neurazí, ale rozhodně ani nenadchne, protože více méně všechno jste si již mohli přečíst u Ronana. Na dalšího potomka z Callaghanovic klanu, tentokrát na Avu, se ale moc těším a doufám, že autorka zase trochu předvede svůj spisovatelský um.

Kris204
17.08.2023 3 z 5

Hezký příběh, ale oproti jiným od autorky moc jednoduchá, bez zápletky či prekvapeni.. stačila by krátká povídka.

Maxina
15.08.2023

Jak už psala dole dikyna, tak už jsme vlastně zjistili v knize Ronanovo srdce, jak to s Liamem a Paige dopadne, dokonce do velké budoucnosti. V knize Láska s Liamem je hodně stran stejných jako v R.s., hodně situací stejně popsaných, a to mi dost vadí, protože ty knihy čtu hned po sobě. Možná kdybych je četla po roce, tak by mi to tak nepřišlo. No co se dá dělat. Kniha je přečtená a jako... nic moc.

MAU256
07.08.2023 5 z 5

Ach. Myslela jsem, že sladší už to být nemůže, ale spletla jsem se. Miluju všechny knížky této autorky, její oddanost a lásku k rodině a přátelům. Ten, kdo se dostane do této skupiny lidiček, musí být zaručeně šťastný až navěky. V této knížce jsme se mohli zasnít do lásky Liama k Paige a Lucy. Nečekejte žádné zvraty, je to prostě neskutečně romantické čtení. Určitě doporučuji přečíst všechny knížky. Já už se těším na příběh Avy.

Anna195
17.07.2023 5 z 5

Už po prečítaní predošlej časti som sa veľmi tešila na Liama a Peige. Už tam som sa dozvedela zopár informácií o nich, ale chcela som poznať celý ich príbeh. A aj som si ho patrične užila.

Na začiatok poviem, že opäť autorka stavila na nežnú romantiku, ktorú som v tomto príbehu len uvítala. Síce príbeh napreduje veľmi rýchlo, ale v tomto prípade mi to vôbec nevadilo, jednoducho som si užívala príbeh a lásku Liama a Peige.

Peige ako slobodná matka s dcérou, ktorá ma hendikep všetko zvládala bravúrne. Veľká téma je sám o sebe jej bývalý, ktorý je presne typ muža, ktorého by žiadna žena nechcela ani za milión. V mnohých situáciách som, tak Peige vedela lepšie pochopiť.

Som rada, že Liam zasahuje do príbehu hneď od samého začiatku, aj keď niekomu sa môže zdať ich vzťah hŕŕ, ale mne to medzi nimi prišlo všetko tak prirodzené a láskyplné. Liam je muž, ktorý sa ničoho nezľakne a nebojí sa prejavovať svoje city.

Čo sa mi najviac páčilo boli rozšírenejšie epilógy, keďže sme mohli nazrieť aj do ich budúcnosti, ktorá bola obzvlášť zábavná a plná lásky.

Autorovy další knížky

2019  80%Kontrakt
2020  78%Bentley
2020  85%Aiden
2020  84%Kontrakt 2
2020  86%Maddox