Vesmír: hvězdy, planety a kosmické lodě

Vesmír: hvězdy, planety a kosmické lodě https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/177129/vesmir-hvezdy-planet-177129.jpg 4 20 20

I když je výzkum vesmíru ještě stále jen na počátku, vědci činí díky rozvoji techniky další úžasné objevy. Kniha odráží stav dosavadního poznání vesmíru. Odhaluje nádherný svět zmrzlých planet, vybuchujících hvězd a černých děr, popisuje činnost družic, kosmických lodí a sond. Poskytuje zasvěcený pohled do vědního oboru, který je opředen tajemstvím a je neustálým zdrojem vzrušujících poznatků.... celý text

Pro děti a mládež Encyklopedie
Vydáno: , Osveta (Martin)
Originální název:

Space – Stars, Planets and Spacecraft , 1988


více info...

Přidat komentář

Marekh
23.08.2020 5 z 5

Vzpomínám si, že jsem si tuto knihu objednal z katalogu, když mi bylo kolem 10 - 11 let a těšil jsem se na knihu až mi konečně přijde. Kniha je nádherná. Pěkné ilustrace, křídový papír, přehledné informace. Určitě vhodná pro děti, ale také dospělé, kteří se chtějí dozvědět informace o vesmíru.

Mánička178
02.06.2020 5 z 5

Knížka, ke které jsem se vrátila poprvé od dětství. Popravdě mě překvapilo, jak je přesná, i když něco je trošku zastaralé nebo už překonané :) Bezva kniha i pro dospělého!


DuncanIdaho
25.10.2019 5 z 5

Už několik dní čtu jednu velkoformátovou knihu, kterou si nemohu vzít do MHD. Na cestu do práce a z práce jsem neměl co číst, tak jsem si vybral tuto knihu. Je v ní několik zastaralých údajů, ale i dnes dá mnoha čtenářům spoustu těch užitečných, hlavně dětem. Je psaná jednoduše a ryche se přečte.

Autorovy knížky

1992  84%Vesmír: hvězdy, planety a kosmické lodě