Velká loupež mazlíčků

Velká loupež mazlíčků https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452987/velka-loupez-mazlickuTE8F0M-dD4-.jpg 4 7 3

"Velká loupež a ještě větší legrace!" Fazolka věděla, že nebyla vždy tím nejvzornějším psem. Nikdy se však nepovažovala za vyloženě špatného psa – až do osudného rána, kdy její majitelka, paní Pamlsková, upadla na podlahu. Nutno podotknout, že byla podlaha kluzčí než obvykle, a to především proto, že se na ni Fazolka zrovna vyzvracela. Fazolka a její kamarádi teď musí přijít s plánem, který jim zajistí obživu v případě, že už se o ně paní Pamlsková nebude schopna nadále starat. Podaří se našim zvířecím kamarádům provést loupež století?... celý text

Přidat komentář

Ivanka83
28.05.2022 5 z 5

Vtipná a velice čtivá kniha pro malé milovníky domácích mazlíčků.
I když bych je doma nechtěla, tak jsem si oblíbila Marca a Pola.

LištičkaMay
18.03.2021 5 z 5

Milý detektivní příběh s humorem. Pro děti, co mají rády dobrodružství a zvířátka je takhle kniha jako dělaná. Navíc má kniha moc pěkné ilustrace.


muchomurka
16.03.2021 5 z 5

Tohle se hodně povedlo. Přestože je určená pro děti, i dospělý čtenář nebude zklamaný. Bylo to vtipné, napínavé, dobrodužné a skvěle vypointované. Moc se mi líbila jména krys Marco a Polo. A celkově jména postavám skvěle sedla. A úplně boží byla povaha kočky Waldy - přesně jak si člověk kočku představuje, absolutně nad věcí, svá a tajuplná, ale dokáže bojovat o svou smečku. Přečteno na jeden zátah a jdu se ji pořídit do knihovničky. A ty ilustrace - aaaaach. Škoda, že jich tam nebylo víc.

Autorovy knížky

Emily Ecton
americká
2020  89%Velká loupež mazlíčků