Velká kniha o princeznách

Velká kniha o princeznách
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/440184/bmid_velka-kniha-o-princeznach-xk9-440184.jpg 2 1 1

Velké knihy ti pomohou objevit podivuhodný svět... Kouzelné příběhy tě pokaždé nadchnou nečekanými odhaleními! V TÉTO EDICI VYCHÁZÍ: Velká kniha o statku Velká kniha o Vánocích Velká kniha pohádek

Přidat komentář

Metla
18.04.2020 2 z 5

Pozitiva: 1) kniha je pevná; kdyby s ní malá princezna bacila agresivního vrstevníka přes šišku, dotyčný by mohl utrpět vážný úraz a půl centimetru tlustým stranám z kartonu by se nestalo nic. Je to vůbec klad? Ale jo, batolata tvrdé bichli neublíží a ještě s ní můžou posilovat. 2) Obsahuje obrázky v Disney stylu, líbivé pro zrak malých holčiček, posedlých růžovou barvou. Obálka má dokonce úpravu ze třpytek, a motýlky a kytičky a ptáčky a princezny... a tolik růžové, jééé!
Co si budeme nalhávat - pro nás, lidi s normálním (?) vkusem, je vzhled této knihy ekvivalentem prstu v krku.
Negativa: 1) 2) 3) jak už jistě tušíte z nízkého počtu stran, velikost knihy spočívá pouze v jejích rozměrech. Pohádky (Šípková Růženka, Popelka, Husopaska, Polnička) jsou zmrzačeny do nejstručnější možné formy, která není vhodná vůbec pro nikoho. Předčítání je růžové peklo, trvající naštěstí jen krátce. Ovšem na druhou stranu: být příběhy delší, třeba by se do nich podařilo propašovat patřičné ingredience k okouzlení čtenářů, přesněji mrňavých posluchaček.
Doporučuji jako vyrovnávací podložku pod nábytek s chybějící nohou a podobně. Dvě obludně růžové, kýčovité hvězdičky sem štítivě odhodím s ohledem na moji cácorku, plánující kariéru policejní princezny.