Kouzlo horoucího citu

Kouzlo horoucího citu https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/171507/kouzlo-horouciho-citu-171507.jpg 4 8 8

Bantam Romance série

< 59. díl >

Věčná sbírka série

68. díl

Na tajemstvím obestřený Martinik přijíždí pracovat jako vychovatelka Melita Cranleighová. Její počáteční obavy z nového zaměstnavatele, hraběte Etienna de Vesonne se záhy rozplývají v nádherný sen, v němž jsou ona i on přitahováni vzájemným vroucím citem. Melitino štěstí však svými úklady ohrožuje žárlivá madam Boissetová, sestřenice zesnulé Etiennovy manželky.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

The Magic of Love , 1977


více info...

Přidat komentář

reader.007
12.10.2021 1 z 5

(SPOILER) Když Melitě zaklepe bačkorama tatíček, macecha se hned zčerstva postará, aby jí nevlastní a nežádoucí dceruška dlouho nezacláněla a jakmile se namane příležitost, urychleně jí sbalí kufry a pod heslem „čím dál tím líp“ posílá guvernantkovat do karibské tramtárie.
Z tohohle příběhu ten cukrkandl ani tak neodkapával, jako se spíš valil proudem. Už od začátku mi byl protivný vlezlý způsob, jakým dělala autorka PR krásám Martiniku, ale i když se konečně vyvrbila nějaká ta akce, hned to zase nabodla na špejli klišé a obalila v cukrové melase a záplavě květů takové tloušťky, že se stránky div neslepovaly k sobě. To nemohla ty hrdiny držet od sebe alespoň chviličku, hergot?