Války Anunnaků

Války Anunnaků https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347131/bmid_valky-anunnaku-rom-347131.jpg 5 4 4

Kniha zkoumá rozvíjející se vztahy anunnackých bohů s lidstvem, jejich mocenské boje a podrobnosti jejich jaderné války na planetě Zemi. Když došlo ve 20. století k odpálení jaderných zbraní, nebylo to poprvé, co se lidé stali svědky tak strašné zkázy. Chris Hardyová, na podkladě díla Zecharii Sitchina, biblické knihy Genesis, sumerských hliněných tabulek a archeologických důkazů, jako jsou dávné radioaktivní kostry, odhaluje, že sumerskou civilizaci zničila ve starověku nukleární událost a vedle k tomu mocenské boje mezi "bohy".... celý text

Literatura světová Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Fontána (Dobra & Fontána)
Originální název:

Wars of the Anunnaki - Nuclear Self-Destruction in Ancient Sumer , 2016


více info...

Přidat komentář

pavka88
20.02.2020 5 z 5

Super. Autorka je psycholožka a zde rozvíjí a doplňuje Zecharia Sitchina, Bibli a tabulky. Protože jsem Sitchina přečetl celého, moc se mi toto zpracování líbilo.

JonasII
21.01.2018

Autorka rozebírá babylonské a sumerské texty a doplňuje je rozborem textů bilbických. Z údajů uvedených v těchto textech vyvozuje, že v dávné lidské historii byla Země navštívena (navštěvována) mimozemskými entitami, které si "vyšlechtily" lidstvo k obrazu svému. Vytvořili náboženské a morální systémy, které jim umožnily lidstvo ovládat. Autorka vychází z existence hypotetické planety Nibiru, kterou lokalizuje mezi Zemi a Mars. Návštěvníci Země byli na vysoké technologické úrovni (vlastnili jaderné zbraně, vybudovali kosmodromy a využívali další technologické vymoženosti). O svém systému hovoří jako o teorii, ale vzhledem k definici teorie jako ověřené hypotézy není její přístup příliš věrohodný. Podle mého názoru působí jako umělá až vyumělkovaná konstrukce.


Štítky knihy

alternativní historie Sumerové mimozemšťané jaderné zbraně

Autorovy další knížky

Chris Hardy
americká
2017  100%Války Anunnaků
2018  77%DNA Bohů