Václav Kadlec: Já to nevzdám!

Václav Kadlec: Já to nevzdám! https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485603/bmid_vaclav-kadlec-ja-to-nevzdam-atq-485603.jpg 4 12 3

Patřil k největším talentům českého fotbalu za posledních 30 let. Svojí kariéru spojil především s pražskou Spartou. Ve své autorizované autobiografii vzpomíná jak na poslední letenské tituly, tak i na divoké období pod italským trenérem Andreou Stramaccionim. Dojde ale i na peprné historky ze zahraničních angažmá ve Frankfurtu a Mydtjyllandu či z fotbalové reprezentace. Autobiografie je doplněna i dosud nepublikovanými fotografiemi z rodinného archivu a postřehy slavných spoluhráčů.... celý text

Přidat komentář

Kosta96
02.02.2024 4 z 5

Zajímavá kniha. Hlavně proto, že Václav Kadlec byl poměrně otevřený. V knize popisuje svoje začátky, dobré období ve Spartě, zdravotní i osobní problémy, které bohužel výrazně zbrzdily jeho kariéru. Líbí se mi i rozhodnutí samotného hráče sypat si popel na hlavu a přiznat spoustu chyb, které během angažmá v zahraničí udělal, a které také přispěly k zabrzdění jeho kariéry.

Steve1511
24.05.2022 4 z 5

Líbila se mi otevřenost ( i když bych ocenil ještě víc podrobností z kabiny Sparty) a forma, kdy k jednotlivým podkapitolám přidával pohled i agent pan Paska a partnerka Renáta. Kapitola o neustále natékajícím kolenu byla fakt depresivní. Tu bezmoc jde až hmatatelně cítit. Je to škoda. Ještě mohlo být na Spartě veselo déle. Fajn čtení. Doufám, že pan Vacek bude pokračovat. Styl psaní byl příjemný.


MildeZ
19.03.2022 4 z 5

Fajn čtivo, osobně jsem dřív V. Kadlece moc nemusel, ale za poslední dva roky, co jsem ho měl možnost poznat blíž skrze rozhovory na webech, v podcastech a také díky této knize, tak jsem na něj výrazně změnil názor O:-)

Štítky knihy

fotbalisté fotbal, kopaná

Autorovy knížky

Jan Vacek
česká
2021  80%Václav Kadlec: Já to nevzdám!