V zajetí Vikingů

V zajetí Vikingů https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47364/v-zajeti-vikingu-47364.jpg 4 24 6

Rorik nemůže zanechat zbitou dívku, jejíhož trýznitele zabil, samotnou ve vypleněné hale anglického sídla. A nemůže se s ní ani ukázat před dalšími vikinskými nájezdníky. Odnese ji proto na loď. Sám ale nemá jasno. Chce jí zachránit život, nebo ji chce pro sebe? Pro Yvaine, paní ze Selsey, je její vikinský zachránce záhadou. Vyléčil jí sice rány a chrání ji před svými muži, ale stále je jeho zajatkyní. A je nad slunce jasnější, jakou službu od ní bude Rorik žádat…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

The Viking´s Captive , 2003


více info...

Přidat komentář

miruska1
11.10.2022 4 z 5

Moc pěkný příběh. Romantický i napínavý, četlo se to samo.....

Khira
13.11.2020 4 z 5

Velmi pekne napísaný pribeh. Co ma mrzelo, ze som ako hlavneho hrdinu čakala Nora a dostala som ma konci uplneho Anglicana. Pritom si myslim, ze hlavna hrdinka by vyborne zapadla do zivota na dalekom Severe. Severske sagy krasne ozvlastnili pribeh. Za mna z tohto obdobia kniha, ktora sa radi na prve priecky.


Nikusscha
02.12.2019 5 z 5

Příběh se mi velmi líbil. Taková ta romantika, u které se sem tam začervenáte. Hodně se mi líbil vztah Rorika a Yvaine. Ty jejich narážky a rýpavé poznámky. Jak se říká co se škádlivá to se rádo mívá. Takže tady to platí také.
Rorik najde bezmocnou a zraněnou Yvaine. Tu zbije vlastní manžel a nechá ji svému osudu. Rorik brzy pochopí jak se věcí mají a sám jejího manžela zabije a Yvaine bere sebou na loď. Ta zprvu nechápe co se děje a odmítá být v zajetí dalšího muže. Rorik, ale není jen další krutý muž, který si bere vše na co přijde. On se totiž do Yvaine zamiluje na první pohled. Ta se první zdráhá, ale i ona mu nakonec podlehne.
Je to velmi krásný příběh, ve kterém můžeme najít lásku, zradu, napětí.

Enny4
03.02.2018 4 z 5

Hezký příběh z doby nájezdů Vikingů. Rorik se mi moc líbil, hrdá anglická šlechtična Yvaine mi tošku lezla na nervy. Rorik ji našel spoutanou a zbitou, zamiloval se do ní na první pohled tak ji unesl. Chránil ji přede všemi...Nakonec i Yvaine pochopila že Rorika miluje takového jaký je.

MinaHawke
12.03.2017 4 z 5

Vždycky jsem měla ráda Vikingy, tak jsem si musela knihu přečíst a nelituji toho.

Andulienka
19.01.2014 4 z 5

Mne celkom kniha ulahodila....taká klasická romantika po dlhšej dobe dobre padne. A Rorik bol naozaj úžasný, ohľaduplný Viking....čuduj sa svete:)

Štítky knihy

Vikingové harlekýnky historické romance

Autorovy knížky

Julia Byrne
australská
2005  82%V zajetí Vikingů