V zajetí krásy

V zajetí krásy https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/29863/bmid_v-zajeti-krasy-0FE-29863.jpg 3 41 10

Emily Brownová, která dosud jen prohrávala boj s nedostatkem času a peněz, nemůže uvěřit svému štěstí, její život – i její kosmetický salon Beauty Spot – obrátí vzhůru nohama překvapivá návštěva Cariny Leesové. Tato vždy bezchybně upravená hvězda televizní reality show a bulvární celebrita poskytne salonu nezištně publicitu. Následný finanční úspěch je vítanější než sluneční lázeň v prosinci. Zakázky se hrnou a s jedinou zaměstnankyní Emily chod salónu přestává zvládat. Po ruce je Natálie, šikovná, ale ne bezproblémová pomocnice, především vizáží nesplňující představu o kosmetičce. Emily ji přijme, a je rozhodnuta dívku změnit k obrazu svému. Jenže štěstí se začíná záhadně odvracet, stejně náhle jak přišlo. Brzy je jasné, že se někdo snaží salon zničit a používá praktiky špinavější než zahradníkovy nehty. Vypuká válka. Ukáže se, že pod perfektním makeupem se skrývá jiná tvář Cariny, která dokonalou manikuru nepoužívá jen pro ozdobu. Emily musí konečně pohlédnout pravdě do očí a uvědomit si, že doopravdy záleží na tom, co je skryto uvnitř. Přes to, že konfrontace s minulostí je bolestivější než depilace bikinové linie. „Nedokážu pochopit, jak nějaká žena může vyjít z domu neupravená – i kdyby jen ze zdvořilosti vůči ostatním. A pak, člověk nikdy neví, možná právě dnes se potkáte se svým osudem. A osud by vás měl zastihnout co možná nejkrásnější.“ – Coco Chanel... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Spa Wars , 2009


více info...

Přidat komentář

DominaCZ
31.01.2019 1 z 5

Stačil mi okamžik, kdy druhý den salónová majitelka vysvětluje VŠEM, kde selebríta seděla, a to i pošťákovi a chlapovi, co přišel odečíst stav elektroměru.
TO JAKO FAKT ?
Větší naivní debilitu autorka v hlavě neměla?????????
Knížka o někom, kdo nemá co nabídnout a přesto ho žerou úplně všichni je prostě otravnej.
Musím moc přemýšlet, jestli ta jedna hvězda není až moc pozitivní hodnocení.

SSTknihy
15.06.2018 2 z 5

Jakože romantický příběh o tom, jak jedno vytrhané obočí dokáže zničit život, problémy že se mají řešit podle a záškodnicky, a že se vše vyřeší, když si hlavní sokyně padnou do náručí a vše zlé si odpustí od teď až navždy. Happy end, kde chyběl snad jen ohňostroj a orchestr s houslemi.


deedulka
13.12.2016 2 z 5

Hodně slabá kniha. Sledujeme dvě dějové linie Emily a Cariny, přičemž se místy jejich příběh prolíná. Příběh "celebritky" Cariny, která se účastnila reality show, byl docela trapný a nečitelný. Příběh Emily byl o něco zajímavější s nahlédnutím do fungování kosmetického salonu. Ovšem celkově to byla slabota a do dalších knih od autorky se nejspíš nepohrnu.

Hřibče
17.02.2016 4 z 5

Nejedná se sice o vrchol literatury, ale zato se toto dílko nesmírně dobře čte. Děj odsypá a vy se ani nenadějete a najednou jste v polovině. Pokud tuto knihu budete brát s nadhledem, tak se nad ní budete nesmírně dobře bavit. Nejenže poznáte zákulisí světa šoubyznysu, ale zároveň poodhalíte i svět salónů krásy. A stejně jako hlavní hrdinky zjistíte, že obojí umí být velmi zrádné...
Za mě každopádně spokojenost. Od autorky už jsem jednu knihu četla a pokud se mi od ní ještě něco dostane do ruky, tak si to přečtu ráda taky. :)

SmisekIvuska
12.07.2015 4 z 5

Super oddechovka, která vás vtáhne a prostě ji musíte dočíst :-)

dyger
02.08.2014 5 z 5

Knihu jsem nejdříve začala číst ve vaně, ale v půlce knihy jsem vylezla z vany i s ní a musela jí dočíst,... čtivá, zajímavá kniha,...

Poutnice
16.10.2013 3 z 5

kniha se čte dobře, o tom žádná, ale není to můj šálek kávy: nemám ráda, když si lidi dělají naschvály, mstí se zdlouhavě...když už oko za oko, tak čistej řez! Ale jinak to má dobrej konec :)

DariDerek
13.09.2012 4 z 5

Super oddychová knížka do vany :-) Nejen láska, ale také lsti a intriky :) No, super :)))

Brambu
08.08.2011 3 z 5

Pokud jste od knihy stejně jako já očekávaly tipy a triky, rady a porady o kráse, jak už samotný podnázev knihy uvádí, tak jste vedle jak ta jedle. Podnázev knihy je naprosto mylný, což je pro mě první mínus. Ve skutečnosti se jedná o příběh dvou žen, jedné slavné celebrity a jedné majitelky kosmetického salonu, jejichž životy se neustále proplétají. Každá touží po něčem, co nemá a když se na závěr ukáže, že tyto dvě ženy jsou vlastně bývalé spolužačky, už vás nic jiného nepřekvapí. Průměrný děj, nic skvostného ani extra zábavného nečekejte a nebudete zklamáni. Další mínus zbytečné natahování příběhu, děj mohl býti kratší, knížka tenčí. Pro oddech dostačující.

-Lenicka-
27.05.2011 4 z 5

Další skvěle a vtipně napsaná kniha! Není to žádná náročná kniha, je to oddechovka na léto, u které se určitě pobavíte! Ale zase musím podotknout, že ten závěr - epilog se mi tam moc nelíbil. Jinak dávám 4 hvězdičky :-)

Autorovy další knížky

Chris Manby
britská
2011  73%Jak rozchodit rozchod
2010  68%V zajetí krásy
2010  56%Láskou posedlá
2006  60%Připravená?