Uzdrav se sám

Uzdrav se sám https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/319276/mid_uzdrav-se-sam-FIM-319276.jpg 4 4 2

V dnešní době existuje velmi mnoho terapií a metod, jak se léčit, jenže u většiny z nich je třeba pomoc další osoby. Tato kniha je unikátní tím, že vás naučí obejít se i bez cizí pomoci. Konkrétní techniky zajistí, že se nebudete muset spoléhat na nikoho jiného - vše bude záviset pouze od vás! Zajímavé je zároveň, že to přitom není kniha jen pro nemocné. Nezabývá se totiž výslovně chorobami, ale spíše energií a emocemi - přesněji, narušením jejich souladu. Právě to je totiž pravou příčinou všech onemocnění, bolestí a potíží. Pokud se podaří rovnováhu obnovit, zákonitě se obnoví zdraví a dostaví se celková pohoda. Proto je nesmírně důležité pochopit, co přesně není v pořádku, co je třeba pročistit či zharmonizovat. To vše se naučíte. Autorka vychází z vlastních úspěšných zkušeností, jakož i z toho, co pomohlo stovkám jejích klientů. Vysvětlí vám, které jsou čtyři hlavní oblasti nerovnováhy, a ukáže vám, jak se zbavit špatných, negativních přesvědčeni, emocionálně se uvolnit i změnit postoj ke stresu.... celý text

Přidat komentář

knihyKeMne
25.01.2022 4 z 5

Další americký zázračný návod na sebeuzdravení těla, začínající jako obvykle příběhem autorky, kterak se nakonec sama vyléčila a nyní se dělí s ostatními, jak na to. Ovšem musíte věřit tomu, že svalové napětí těla umí odpovídat pravdivě na všechny otázky, které si položíte, a musíte uznávat meridiány a čakry. To je tak ve zkratce, o čem kniha je.

Zaujala mě část sebezpytování, hledání v hloubce své minulosti, kde by mohl mít náš zdravotní problém kořeny. Autorka podává srozumitelný návod i zdůvodnění. Kéž by to bylo tak jednoduché. Nicméně nedokážu souhlasit s tím, že svá chybná přesvědčení nebo špatné zážitky lze jednoduše vymazat nějakým proklepáváním energetických drah. Autorka to v závěru také uvádí na správnou míru, když najednou popisuje, jak u někoho může trvat ozdravný proces dlouhodobě či kolísavě.

No vyzkoušejte a dejte vědět, zda to funguje. Doporučuji tu první část, ve které je velice podrobný mustr, jak zkoumat, kde se ve skutečnosti nachází problém.

Pája89
18.01.2021 4 z 5

Zajímavá kniha, dala mi hodně. Hodně praktických cvičení, avšak nejsem ještě tak daleko, abych vše zvládla aplikovat. Asi bych nedělala nic jiného. Ale určitě stojí za přečtení.