Úžasná žena

Úžasná žena https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75228/bmid_uzasna-zena-blX-75228.jpg 4 11 1

Příběh úspěšné bytové návrhářky, která si kvůli pracovnímu vyčerpání musí vzít dovolenou a vedení svého studia svěří designérské hvězdě - kamarádovi svého přítele. Ovšem už jejich první setkání ji vnitřně zneklidní, i když zatím ani neví proč... Harriet se po šestitýdenní plavbě na zaoceánském parníku vrací odpočatá a plná elánu do práce, která je pro ni smyslem života. Po návratu je sice ráda, že její zástupce James se ukázal jako skutečně vynikající odborník, ale jinak jí byl spíš protivný a to nejen proto, že si ho jak zaměstnankyně její firmy, tak i zákaznice hned oblíbily. Představa, že jakmile zpátky převezme vedení, James odjede a ona bude mít od něho pokoj, jí nevyšla, navíc každé setkání s ním v ní vyvolává pocity a úvahy, které doposud zaháněla do pozadí: co pro ni její přítel skutečně znamená a chce se za něho po jeho rozvodu opravdu provdat a jaké jsou to emoce, jež v ní James probouzí?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Designing Woman , 1999


více info...

Přidat komentář

moonula
23.04.2017 5 z 5

Velice hezky napsaná kniha o tom co žena cítí at je bohatá nebo chudá,úspěšná či neúspěšná... Všechny v srdci cítíme stejně.. Četla jsem tu knihu a tu ženu chápala proč se chovala jako pubertačka když to neměla zapotřebí...Stálý strach a nedůvěra ji nakonec přineslo štěstí..Ale hodně to vypadalo že si zničí zbytek života s někým koho vlastně má ráda jako bratra a partáka..
A přitom jsou to jen strašáci z dětství které vnímáme v podvědomí a máme strach si to přiznat...
V této knize spousta žen uvidí sebe samu,podobné chyby které ani nemusí být a přesto je udělá,nedůvěra,zmatek a především zbytečná zbrklost kdy zaplatí i svým zdravím..
Pak ten vztek na sebe samu,pochybnosti o zdravém rozumu a schopnosti dál fungovat jako dřív kdy rozhodovala s chladnou hlavou bez zbytečné zamilovanosti o kterou nikdy vlastně nestála..

Autorovy další knížky

Vera Cowie
britská, 1928
2004  68%Soukromé peklo
2002  77%Krutá krása
2003  78%Dvojí život
1998  75%Tajemství
1998  75%Nejlepší přítel