Už nikdy mě nelíbej!

Už nikdy mě nelíbej!
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/364300/bmid_uz-nikdy-me-nelibej-bGr-364300.jpg 5 2 2

Knížka povídek z blogu Olívie Úžasné o nás všech, kteří nejsme vždy tak ÚŽASNÍ, jak bychom si právě přáli. Chcete být překvapení, jak to dopadlo? Knížka plná příběhů, u kterých nebudete věřit, že nejsou o vás nebo vašich sousedech či známých, vám to splní. Vtipné (a někdy i smutné) povídky, které mají švih a šťávu, ukazují, že to jde i na malém formátu. Stanete se součástí hledání životních lásek, rozchodů i nových životních cest. Nepřestanete se bavit neotřelými způsoby, jak své situace hrdinky a hrdinové v knížce Olívie Úžasné vyřeší. Budete tomu věřit, budete se smát i plakat a nebudete chtít knihu odložit. Nakonec, blog, který se dostal z nuly na tisícové návštěvy, mluví za vše. 30 nejčtenějších povídek z prvního roku blogu Olívie Úžasné v jedné knize. SEZNAM POVÍDEK V KNÍŽCE OLÍVIE ÚŽASNÉ Už nikdy mě nelíbej! Měl to být jen sex Přivedu si dárek Jděte ji převlíct! Dvě čárky Toho pána já neznám! Místo pro nás dva Už jste spolu spali? Ženská má mít sukni Prokletí rudých kytic Ve třiceti panic, život se zdá být na nic Já samec Proč jsi přišla? Hlas v telefonu Moje žena nosí tepláky Index mateřské péče Gauč pro Ludvíka Rodinný poklad Jen jedno povlečení Helena nesmí zemřít Docela se nám líbíte Řekni to zrcadlu Přistihli jsme tě! Zaplať! Jsem přece tlustá Lajk pro geronta Nekompatibilní tělo S velkýma musíte v květnu! Venkovský striptýz Tajemství odpadkových košů Hotel U maminky★★★★★... celý text

Přidat komentář

Brigina
18.07.2019 5 z 5

Povídky autorky čtu už nějaký čas na internetu. Na základě toho jsem si objednala knihu. Obvykle tak nějak pohladí po duši. Ke spoustě se ráda vracím. Určitě si pořídím i další.

marwinmh
10.02.2019 4 z 5

Krátké povídky z běžného (většinou vztahového) života, jejichž čtení nenudilo, a člověk si uvědomil, jak umí být scénář lidských osudů a životů tak rozdílný a přesto v mnohém tolik podobný, ne-li stejný. Za mě knížku povídek, která zpříjemní jedno běžné odpoledne, doporučuji k přečtení.


Autorovy další knížky

Olívie Úžasná (p)
česká, 1976
2018  80%A co když je to láska?
2017  90%Už nikdy mě nelíbej!
2019  100%Právo na milence