Urči a definuj své přání

Urči a definuj své přání https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/167310/urci-a-definuj-sve-prani-167310.jpg 4 4 2

Tato užitečná kniha, která představuje učení nefyzické bytosti Abrahama, vám pomůže naučit vyjadřovat svá přání a umožní vám žít radostný a spokojený život, jaký si zasloužíte. Každým dnem si budete stále jasněji uvědomovat, jak jsou vztahy, zdravotní stav, finance, pracovní a další záležitosti ovlivňovány zákony vesmíru. Tyto vesmírné zákony ovládají naši časoprostorovou realitu – seznámíte se s účinnými postupy, které vám pomohou dostat se do pozitivního proudu života. Uvědomíte si, že jste pokračováním zdroje energie, že jste požehnané, milované bytosti a že jste přišli do fyzické časoprostorové reality, abyste radostně tvořili. Slova vás nic nenaučí. Skutečné znalosti získáte na základě vlastní životní zkušenosti. Narodili jste se s vědomím toho, že vytváříte vlastní realitu. A toto vědomí je tak hluboko ve vás, že když se někdo pokouší vaši tvorbu překazit, okamžitě přestáváte cítit harmonii. Jste tvůrcem vlastního života. A základem vašeho skutečného života je naprostá svoboda a především vědomí, že vytváření vlastního života záleží naprosto a pouze na vás samotných. Proto začněte uskutečňovat své sny… právě teď!... celý text

Duchovní literatura
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Manifest your Desires , 2008


více info...

Přidat komentář

janarzk
10.10.2017 3 z 5

Kdybych měla hodnotit pouze provedení knihy, tak by to bylo určitě plných pět hvězd. Jak už tu je psáno, nádherné ilustrace, barevné provedení, křídový papír... Když ji vezmu do ruky a jen tak si v ní listuji, působí na mě velmi pozitivně a vyvolává ve mně příjemné pocity. U mě je však problém v tom, že se s tímto učením úplně neztotožňuji. Ale i přesto jsem si v ní našla pár poselství, která mě oslovila :-)

Lynxova
30.09.2017 3 z 5

Kniha obsahuje denní afirmace, graficky hezky provedené, barevné, kvalitní křídový papír, ale pokud jste již četli některé další knihy manželů Hicksových, pak vás nemusí, stejně jako mě, oslovit. Stylově hodně podobná knize Denní naučení Rhondy Byrne.


Štítky knihy

duchovní rozvoj

Autoři knihy

Jerry Hicks
americká, 1927 - 2011
Esther Hicks
americká, 1948

Kniha Urči a definuj své přání je v

Právě čtených1x
Přečtených10x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce6x
Chystám se číst3x
Chci si koupit5x