Milovaná

Milovaná https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/276442/bmid_milovana-sQa-276442.jpg 3 17 3

Upíří žurnály série

< 2. díl >

Caitlin a Caleb se vydají na společnou výpravu za nalezením jediného předmětu, který dokáže zastavit nadcházející válku upírů i lidí: Ztracený meč. Předmět z upírských pověstí, o kterém není jasné ani to, jestli vůbec existuje.

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Morgan Rice
Originální název:

Loved


více info...

Přidat komentář

meda2007
04.01.2023 2 z 5

Příběh je vymyšlený celkem dobře. Ale to provedení je strašně nedotažené do konce. Žádné vysvětlení, jak se to děje a proč, hrdinka vůbec neřeší co se s ní děje, zato se dokola bojí aby ji Caleb neopustil a zda jí miluje. Celkově je to hodně špatný. Dala jsem sérii šanci, ale druhý díl je pro mě finální. Dál opravdu číst nebudu. U této série se ani nedivím že nevyšla celá.

Nikidree
01.07.2022 odpad!

Ačkoliv nedočtené knihy nehodnotím, tady u té udělám výjimku a rozhodně se nebudu držet zpátky. Něco tak příšerného se mi do ruky dlouho nedostalo. Rozhodně nelze říct, že by byl druhý díl lepší, než první. A že už první díl je katastrofa..
Zabalila jsem to v první třetině a opravdu nehodlám knihu někdy dočítat, natož se pouštět do zbylých dílů. Vůbec se nedivím, že jsou přeložené jen 4 z 11 a že byly k dostání zdarma. Kniha je tak pro 13 leté holky, avšak obsahuje i pár drastičtějších prvků, které by ocenil spíš starší čtenář. Kterého však pravděpodobně odradí způsob, jakým je to psané.
Naivní a těžce kýčovitý příběh, kde hl. hrdinku víc zajímá, zda ji miluje týpek starý jak Metuzalém (doslova) tak moc, jako ona jeho. A že ho sotva poznala, že sotva zjistila že není člověk a že upíři vůbec existují? No a co! Těžce jednoduché dialogy, díky kterým jsou rozhovory mezi postavami očistec. Téměř nulově vykreslené charaktery postav v kombinaci s jejich chováním je očistec na druhou. A když k tomu přidáte hrozný popis, vyjde vám těžce bolestné čtení. Které bohužel ještě zhoršuje velmi nekvalitní překlad.
Zvládnu přečíst kde co, ale toto je nad mé síly.


Deni136
01.11.2016 2 z 5

Knížka mě většinu času nebavila. Zajímavý byl až konec. Jinak nic moc extra. Celou knížku mi bylo jasné, že ten meč najdou. Měla jsem sto chutí všechno přeskočit a jít na stranu 200. Nakonec jsem to ale neudělala a pomalu jsem se ploužila dějem. Tento díl mě zklamal, protože jednička byla povedená. Tahle knížka ale nebyla ani z poloviny tak dobrá. Jediné, co mělo nějaký spád, bylo posledních 50 stran, což je zatraceně málo. Přesto mi ale zvědavost nedá a já si přečtu další díl. Doufám, že mě nezklame tak, jako tento.
Zase jediný komentář :DDD WAUUUU :P