Uklizeno! Jednou provždy...

Uklizeno! Jednou provždy... https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/319363/bmid_uklizeno-jednou-provzdy-QiR-319363.jpg 3 16 16

Uklizený domov je krásný domov. Navíc se v pořádku žije lépe, snadněji a klidněji. Nechte se inspirovat spoustou praktických tipů, zapojte se do týdenních výzev a krok po kroku přiveďte do svého domova čistotu, řád a krásu. V knize naleznete v přehledných bodech návody pro menší i větší obytné prostory, prakticky rozdělené dle místností, kterých se týkají. Díky nim bude vaše domácnost den ode dne spořádanější a práce vám půjde pěkně od ruky...... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , CPress
Originální název:

The Complete Book of Home Organization , 2016


více info...

Přidat komentář

daza.dt
20.10.2020 4 z 5

Milá obrázková knížka a pokud nejste úplný bordelář a nežijete v totálním chaosu, tak vám asi toto dílko plné fotografií moc nedá. Za ty krásné fotky a vybavení dávám 4 hvězdičky.

Zlatinka.Emilly
22.02.2020 2 z 5

Tahle kniha mě vážně neoslovila. Abych mohla podle ní začít uklízet, musela bych sestoupit z Marsu, protože tady na Zemi není potřeba vysvětlovat lidem až tak dopodrobna a stále dokola co mají dělat, jak uklízet. Navíc mě docela štvalo to, že kniha nebyla upravena pro české poměry, pro standardy bydlení: koupelnu pro návštěvy uklidit tak a tak, koupelnu pro rodinu ukliďte tak a tak …. zřiďte si domácí tělocvičnu, prádelnu, hernu, domácí kancelář, vybudujte balicí koutek, vytvořte v pracovně kavárenský koutek, vytvořte si školní centrum, rozdělte pracovnu na zóny, předsíň si vybudujte z části garáže, připravte pokoj pro hosty... tak jo, v mém 2+kk nevytvořím kromě koupelny pro rodinu nic.


karolina0346
03.06.2019 1 z 5

Kniha je zřejmě určena idiotům, kteří si doma nedokáží udržet ani ten nejzákladnější pořádek ve věcech...

ElfkaEleanor
29.12.2017 2 z 5

Kniha není pro běžného dospělého, který hledá inspiraci, jak uspořit prostor v domácnosti - ten bude mít pocit, že se mu autorka vysmívá. Kniha je dokonalý dárek pro mladého dospělého, u kterého rodiče ve výchově zanedbaly základy úklidu a on se teď topí v bordelu ve svém prvním bytě. Obsahuje elementární uklízecí návyky, které povětšinou každý má z rodinného zázemí zažité. Pokud ne, kniha je na místě.

Jana K
31.03.2017 2 z 5

Naprosto zbytečná záležitost. Nepotřebuji, aby mi nějaká potrhlá Američanka radila, jak a co mám uklízet a jak být "kreativní." Dvě hvězdičky za pěkné zpracování knihy a fotografie, které jsou rovněž autorčiným dílem.

Autorovy knížky

2016  56%Uklizeno! Jednou provždy...