Tvoření peněz

Tvoření peněz https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93528/tvoreni-penez-93528.jpg 5 17 3

Klíče k hojnosti Autoři napsali tuto knihu se svými duchovními průvodci. Kniha přináší účinné postupy vedoucí k mistrovskému tvoření si peněz a hojnosti všeho, co chcete ve svém životě mít. Vychází z toho, že hojnost je přirozený stav. Cestu k ní vám prostřednictvím praktických postupů, meditací a cvičení tato kniha ukáže.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Šťastní lidé
Originální název:

Creating Money , 1987


více info...

Přidat komentář

ziriant
12.02.2024 3 z 5

Kniha zdaleka nejen o penězích, předkládající především možnosti změny vlastního mindsetu, abychom si hojnost přitáhli. Před pár lety by to pro mě bylo ještě dost ezo, teď jsem byla správně naladěná a kniha mi přišla vhod. Ještě pořád se v tomto ohledu trochu považuju za ne zcela věřícího, nicméně řekla jsem si, že manifestaci vyzkouším a den nato jsem na Aukru dostala nabídku na cenu zboží vyšší než za jakou jsem prodávala :D. Ano, řeklo by se, že stovka není nic, ale pro mě je to důkaz, že princip funguje.
Z formálního a strukturálního hlediska by kniha dle mě snesla určité vylepšení, ale z hlediska předaného poselství jsem spokojená.

stastnyctenar
23.03.2019 5 z 5

Velmi zajímavá kniha, kterou by si měl přečíst ten, který chce zlepšit (nejenom) finanční situaci


sira
07.09.2018 5 z 5

Velmi přínosná kniha plná praktických doporučení a cvičení. Díky této knize si můžeme uvědomit, že hojnost má mnoho podob a také zapřemýšlet nad tím, co nám mají naše peníze vlastně přinést.

Autoři knihy

Sanaya Roman
americká, 1949
Duane Packer
americká

Kniha Tvoření peněz je v

Právě čtených2x
Přečtených21x
Doporučených3x
Knihotéce16x
Chystám se číst27x
Chci si koupit18x