Tři v posteli

Tři v posteli https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/229792/mid_tri-v-posteli-nSp-229792.jpg 3 26 10

Zábavný, citlivý a jemně hořký příběh ze současnosti o jednom fungujícím mateřství. Když se úspěšná a atraktivní žena rozhodne mít dítě, její život se obrátí vzhůru nohama... Atraktivní, úspěšná a ambiciózní Bella Browningová pracuje naplno, užívá si naplno a zbožňuje svého manžela, žurnalistu Dona (i když její chování tomu vždycky neodpovídá). Ale kdesi hluboko uvnitř cítí, že jí něco chybí... Dítě. Dona ta vyhlídka děsí, ale nakonec... Bella pracuje jako poradce pro vrcholový management firem, jejichž obrat se pohybuje v řádech mnoha milionů liber... Ona to přece zvládne! Nebo snad ne? Mezi záchvaty ranních nevolností, bouřících se hormonů a občasnými neuváženostmi s úžasným Chrisem z kanceláře si velmi rychle uvědomuje, jak je těžké být dokonalou, pracující moderní matkou, oplývající sex-appealem řecké bohyně. Belle se nakonec podaří s nástrahami spojenými s mateřstvím nějak vypořádat a stává se z ní silnější, šťastnější žena.... celý text

Přidat komentář

Jája92
21.07.2020 3 z 5

Knihu jsem si půjčila ze zvědavosti, mnohé pasáže mě překvapily, některé pobavily, ale asi jsem očekávala něco trochu lepšího.

Aranel15
04.02.2020 3 z 5

Na knize mě vytáčelo, že Bella celé těhotenství pije, kouří a zanedbává vyšetření...Hrdinka dost často neví, co vlastně chce. Kniha má barvité vylíčení porodu a krásné pasáže popisující lásku k dítěti


MakiMel
14.01.2020 4 z 5

Na můj vkus se to poněkud vleklo a taky mě trochu zklamal závěr, který byl až příliš happy. Ale celkově se jedná o pohodové a odpočinkové čtení.

Lanovka
03.02.2019

Úžasná oddechovka, nečekala jsem velkou literaturu a knížka tedy splnila má očekávání. Vyhovovaly mi vášnivé scény, dokázala jsem se ztotožnit s postavami a u porodu jsem ji litovala. Samozřejmě, že si uvědomuji, že si to de facto zavinila svým špatným přístupem v těhotenství a měla vlastně mega štěstí, že to dobře dopadlo, ale dokázala jsem si tu šílenost představit.
Souhlasím s jiným komentářem, že nerodícím nebo prvně těhotným ženám bych nedoporučovala.
Knihu jsem četla při viróze a do postele nebo na pláž je ideální.

nikol1774
05.06.2017 4 z 5

Kniha byla čtivá, zajímavě popsaný porod. Když jsem četla průběh porodu, přišla jsem si jako bych to byla já kdo rodí, úplně jsem s ní soucítila i když jsem ještě těhotná nebyla, úplně jsem si to uměla představit, celý průběh. Bohužel, porod byl na knížce to nejzajímavější a dál se nic moc nedělo. Taková oddechovka na léto. Nenadchne ani neurazí.

Nelička
07.05.2016 5 z 5

Absolutně bezva! Super lehký příběh, super lehké čtení. Přesně to, co jsem při pohledu na obálku očekávala, se naplnilo.

HankaJ
04.01.2016

Na můj vkus tam mohlo být méně vulgarnich výrazů

bookcase
22.06.2015 2 z 5

Knížka se mi vůbec nelíbila...hrdinka byla nesympatická, nevěděla co chce. Z románu jsem měla divný pocit.

Jusa
29.03.2015 2 z 5

Co očekávat od knihy, v jejíž anotaci je sděleno vlastně vše, včetně závěru, a nic dalšího už čtenáře nepřekvapí... Kniha plitká, absolutně o ničem, s pitomými dialogy mezi pitomými hlavními (a vlastně všemi) postavami.

Acquenta
28.02.2015

Oddechové čtení na mateřské :-) Akorát mi přišlo, že autorka hodně přehání s porodem i s péči o kojence, vím, že někdo snáší porod hůř, ale to byl extrém, provorodičkám snad ani nedoporučuji číst :-D Bella mi nebyla moc sympatická, už z toho důvodu, jak se chovala v těhotenství ( alkohol, cigarety ) , ale později se ukázala v lepším světle. Mám nesmírně hodné dítě a rodičovskou dovolenou si naprosto užívám, takže jsem valila oči na to, jak to některé ženy mohou mít těžké :-)