Její poslední výdech

Její poslední výdech https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/509314/bmid_jeji-posledni-vydech-ClZ-509314.jpg 4 89 18

Tracy Crosswhiteová série

< 2. díl >

Detektiv z oddělení vražd Tracy Crosswhiteová se po senzačním obnoveném procesu s vrahem své sestry vrací k policii. Tracy, která je stále ještě poznamenána tímto utrpením, je vtažena do vyšetřování, které hrozí ukončením její kariéry, ne-li i života. Sériový vrah známý jako Kovboj zabíjí mladé ženy v levných motelech v severním Seattlu. I poté, co jeden stalker zanechá Crosswhiteové výhružný vzkaz, v němž naznačuje, že vrah nebo jeho napodobitel by se mohl zaměřit na ni osobně, je tato policistka pověřena, aby vraha předala spravedlnosti. Protože stop je málo a obětí přibývá, Tracy si uvědomí, že klíč k vyřešení vražd může spočívat v deset let starém vyšetřování vraždy, které by ostatní, včetně jejího kapitána Johnnyho Nolasca, nejraději nechali uzavřené. Najde Tracy důkazy, které Kovboje včas zastaví, nebo se stane jeho další obětí?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

Her Final Breath , 2015


více info...

Přidat komentář

ZuK1
16.04.2024 4 z 5

Čtivé a napínavé, především druhá polovina knížky.

astra3
29.01.2024 5 z 5

Velmi napínavé, čtivé. Teď se můžu vrhnout ma další. Dobrá série.


Nekonečná
28.01.2024 5 z 5

Druhý díl zatím třídílné série s hlavní hrdinkou Tracy Crosswhiteovou a opět velmi čtivé. Perfektní zápletka, napětí, komplikované vyšetřování, vztah Tracy s právníkem Danem... Kniha se mi moc líbila, doporučuju.

Maky806
02.10.2023 5 z 5

Tak i tento druhý díl se mi líbil. Dobře se to četlo.

Hella
02.10.2023 3 z 5

Nebylo to špatné, jen těch stran a rozvláčného vyprávění bylo trochu moc na to, aby to bylo vysloveně skvělé.

Jenny46
26.07.2023 5 z 5

Další pokračování série detektiva Tracy C. je dobré si určitě přečíst první díl, aby jste měli všechny informace pohromadě...
Začátek je pomalejší někdo zabíjí exotické tanečnice a tisk pojmenuje vraha Kovbojem.
Tracy je pověřena vedením pracovní skupiny, není to jednoduchý úkol a některé věci začínají být zrádné. Tracy si musí hlídat záda, dokáže najít vraha dříve, než on najde jí??
Určitě doporučuji a těším se na další díl této série

Šura
23.07.2023 3 z 5

Rozhodně velmi čtivá a oddechová kniha. Byla pro mě však předvídatelná a za pár dní nebudu vědět o čem to bylo. Na léto ideální.

moudivlacek
26.06.2023 5 z 5

Dočetla jsem úžasnou knihu. Líbily se mi oba díly.
Název a obálka knihy mnohé napoví, co používá vrah nejraději. Tracy se dostává do čela týmu vyšetřování vraha, ale to jí nepřeje šéf a snaží se jí zničit. Tracy má i tajného pomocníka. Ale nic není jednoduché a někdy to vypadá beznadějně, ale ona to nevzdává.
Autor na konci knihy vzdává holt kriminalistům a policii vůbec, a já se k němu přidávám.

vera4669
04.06.2023 4 z 5

Tak tenhle díl se mi líbil ještě více než předchozí, četlo se to skvěle, žádná hluchá místa, troška napětí, jen asi už trošku moc překombinovaný konec :)
Ale autora si musím dát do oblíbených :) doufám, že se dočkáme pokračování

JustWomen
24.05.2023 4 z 5

Začátek nic moc, ale čím dál tím se mi to líbilo více. Pletly se mi postavy, ale nakonec jsem se nemohla odtrhnout. Kouknu se po prvním dílu, doporučuji přečíst postupně.

PosPol
15.05.2023 4 z 5

Její poslední výdech - musím říct, že po dlouhé době thriller, co mě opravdu bavil!

Když je nalezena první mrtvá žena, nahá a svázaná do kozelce, je vytvořen speciální tým. Jak vražd přibývá, stupňuje se nátlak na policii a hlavní vyšetřovatelku Tracy. Ta navíc sama potřebuje ochranu, evidentně jí kdosi sleduje...

Líbil se mi stupňující příběh, frustrace policie ze stále se zkracujících intervalů mezi vraždami. Objevila se zde i policejní brutalita, podsouvání důkazů či dotěrný novinářský hmyz mařící probíhající vyšetřování. Od začátku sledujeme pohled vraha, což jsem ocenila, že se s ním seznamujeme hned od začátku a přesto jsem až do konce neměla páru, kdo to byl.

Jde o druhý díl s vyšetřovatelkou Tracy Crosswhite, první jsem nečetla a dá se bez toho obejít, ale bohužel se objevují dost často zmínky či odkazy na první díl, takže mě to rušilo, protože mi občas unikla nějaká souvislost.

Každopádně tohle jsem potřebovala - oddychový thriller, s jasnou linkou, bez hektolitrů krve a se sympatickou hlavní hrdinkou, co není alkoholik, či totální labil. Proto dávám 4/5.

Evule *
14.05.2023 5 z 5

Napínavé, velmi čtivé. Vraha jsem absolutně neodhalila, moc se těším na další díl s Tracy a celou její zvířecí smečkou.

Arsi
10.05.2023 5 z 5

Skvělý thriller, napínavé čtení. Stejně jako první kniha ze série.

mary2019
09.05.2023 3 z 5

Tuto knížku jsem četla v rámci spolupráce od @knihydobrovsky.
Trochu mi to trvalo, jelikož jsem nejprve chtěla přečíst první díl. Dost jsem se s ním prala. Knížka se sice četla dobře, ale chybělo tomu to, co vás neodtrhne od čtení.
Druhý díl (tento) byl už trošku lepší. Je vidět, že se autor zdokonaluje, nicméně žádný wow se nekonalo. Tracy je mi celkem sympatická, ale chybí mi akce. U této knihy čekejte spíš popis vyšetřování a jeho průběh. Na konci knihy pak trochu toho napětí, které je ale opravdu slabé. To mě trošku nudí. Dávám 3/5, protože jsem už četla lepší, ale kniha rozhodně neurazí. Dugoniho si oblíbí každý, kdo nemá rád krváky a potrpí si na klidné a pohodové čtení.

ArwenAragorn
15.04.2023 4 z 5

80%
Našel Kovboje. Byl tam také kroužkový blok s ručně psanými záznamy, zřejmě deník, a několik sešitů s články a fotografiemi pečlivě vystřiženými a nalepenými na stránkách - snad všechny novinové zprávy o každé ze čtyř vražd, s podtrženými slovy a zvýrazněnými odstavci. To ještě prohloubilo Nolascovu jistotu, že má svého člověka. Znepokojovaly ho však desítky fotografií na boční stěně, koláž, která vypadala, že si ji .......... pečlivě skládal dohromady - a na každé fotografii bylo přes obličej Tracy Crosswhiteové vyškrábáno černé X.
_______________________________________________________________________________________________________________
Bezvadný thriller. Tentokrát detektiv z odd. vražd Tracy Crosswhiteová a její kolegové pátrájí po sériovém vrahovi nazvaném Kovboj, který zabíjí mladé tanečnice z pánských klubů. Ani Tracy nezůstane v bezpečí, jsou tady znamení, že ji někdo sleduje a pozoruje. Celý thriller má napětí, zvláště v poslední čtvtině, která je vůbec moc dobrá. Taky se mi líbilo, že vrah se neobjevuje k knížce poprvé až na posledních deseti stránkách, jak to u některých thrillerů bývá.
K přečtení určitě doporučuji a nutně si musím přečíst Hrob mé sestry, který tomuto thrilleru předchází.

Paja1709
03.04.2023 5 z 5

První díl Hrob mé sestry jsem četla asi před pěti lety. A od té doby čekala kdy u nas vyjde další díl.No jsem ráda, že jsem se konečně dočkala. Opět skvele čtení.Jen doufám, že na další díl nebudeme zase tak dlouho čekat.

AlenaF
29.03.2023 5 z 5

Skvělý krimi thriller plný napětí.

Pípasek
22.03.2023 5 z 5

Kniha je určena pro čtenáře drsných thrillerů. Napětí se stupňuje, obětí svázaných do kozelce a mučených přibývá. Kovboj, tak ho pojmenovali, jim zdárně do poslední stránky, uniká

Štítky knihy

vraždy sérioví vrazi skutečné kriminální případy policejní vyšetřování

Autorovy další knížky

Robert Dugoni
americká, 1961
2023  86%Její poslední výdech
2022  83%Hrob mé sestry
2023  87%Rudí jezdci
2024  91%Dívka v pasti

Kniha Její poslední výdech je v

Právě čtených3x
Přečtených108x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených8x
Knihotéce128x
Chystám se číst101x
Chci si koupit32x
dalších seznamech2x