To je moje

To je moje https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/322133/mid_to-je-moje-8v3-322133.jpg 4 1 1

Interaktivní deník malého člověka. Od narození po vstup do školních dveří si do něj můžete společně vpisovat, vkládat, lepit, kreslit. Formát 19x19 cm, 52 stran, ke knížce je přibalena originální japonská washi páska, na zadní straně je obálka na drobnosti.

Přidat komentář

lordes7975
05.08.2021 4 z 5

Ano ano!
Knihu jsem dostala darem k narození mrníše- a protože jsem již asi měsíc po obdobných knihách zvědavě pokukovala, byla jsem vlastně ráda. Jedná se o „deníkového průvodce“ od narození po zhruba 1. třídu- některé strany jsou myšlené tak, že se k nim třeba cca po roce vrátíte, jiné jsou určené k jednorázovému doplnění s inspirativními otázkami.
Kniha není objemná (aspoň nevyplněná ne :D ), cca 20x20 cm, trošku nevýhodu vidím v použitém papíru- je dost tenký, uvidíme, jestli se polepený nebude trhat.
Míst „vyhrazených“ na fotografie v deníčku není nijak mnoho, ale je tam dost stran s drobnými kresbami na pozadí- asi se nic nestane, když je polepíte taky. Celá kniha je vyvedená v pastelových „dětských“ barevných tónech. Ilustrace v knize neuráží- výtvarný styl asi nemusí sednout každému (mně se třeba nijak zvlášť nelíbí), ale kreslíři úrovně paní Zmatlíkové zjevně nerostou na stromech.

Největší plus této knihy leží ale právě v ilustracích. I když máte třeba odlišný vkus na ilustrace- kniha NEOBSAHUJE žádné nechutné (čti: kýčovité, hezounké, loztomilé ap.) fotky cizích dětí. ANI JEDNU.

Autorovy knížky

2016  80%To je moje