Tlapková patrola - Tlapky chrání přírodu

Tlapková patrola - Tlapky chrání přírodu
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494432/bmid_tlapkova-patrola-tlapky-chrani-prir-1UH-494432.jpeg 4 12 12

Nikdo není moc malý na to, aby změnil svět! Tlapková patrola vyráží zachránit svoje město! Když Adventure Bay zasáhne strašlivá bouře, parta statečných štěňat přispěchá, aby podala pomocnou tlapku každému, kdo je v nouzi. Jak si oblíbení hrdinové poradí s popadanými stromy nebo odpadky vyplavenými na pláž? Podaří se jim napravit všechny škody a ochránit kamaráda před nebezpečím? Na odvážné tlapky čekají napínavá dobrodružství i největší výzva ze všech: pomáhat přírodě a udělat ze světa lepší místo.... celý text

Přidat komentář

Marketplace
05.06.2023 4 z 5

Dceři se knížka moc líbila a to je hlavní. Škoda jen, že je to jen jede příběh. Takže 4*

Knihomolka506
05.06.2023 5 z 5

Dobrodružství chlupatých mazlíčků podle známého seriálu. Bouře zasáhla město, zničila vše kolem. Zvládne dát parta mesto do pořádku nebo s nimi dříve zatočí živly?


muchomurka
21.01.2023 4 z 5

U nás teď začal frčet seriál Tlapková patrola. A když jsme šly na procházku kolem knihkupectví, padla do očí Bambulce tahle knížka. Proč ne, koupíme si ji.
Příběh odpovídá vyznění seriálu. A líbí se mi i poučný přesah, který jak v seriálu tak i zde byl. Nenásilně řečený jedním z pejsků.
Seriálu a knize tedy dávám milost a asi nás neminou i další knížky o této partě pejsků.

mončičák42
30.10.2022 4 z 5

Taková zrychlená jednohubka se zahuštěným textem pro malé milovníky seriálu Tlaková patrola. Na tlapky se valí jeden úkol za druhým, který je velmi zkráceně přiblížen a než si dítě uvědomí, že je úkol splněn, už pracují zase jinde. Pěkně ilustrovaná kniha, která by se dle mého názoru dala zpracovat lépe, obšírněji. Synkovi se ale líbila.