Thrin: Zkáza zaleronu

Thrin: Zkáza zaleronu https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/180862/thrin-zkaza-zaleronu-180862.png 4 8 2

Mladý autor v tomto románu rozvíjí nápaditý fantasy příběh a nutí sebe i čtenáře k filozofickým úvahám o životě. Oboje uvádí neobyčejně čtivým vyprávěcím stylem a prozrazuje o sobě a svých bojích mnohem víc, než je zvykem. (David Radosta) První kniha tohoto autora nám představuje mladého teenagera, který je znuděn životem. Raději se utíká ve svých snech do říše, kterou ve spánku nalezl. Země je sice lákavá, ovšem není v ní vždycky bezpečno.... celý text

Přidat komentář

Ge0
04.09.2020 4 z 5

Samotný fantasy příběh je povedený. Přestože nemám rád série, mohl by mít i pokračování. Trochu jsem se děsil těch pasáží z reálného světa a bál se o autorovo nejen psychické zdraví. Vzhledem k tomu, že jsem četl i předmluvu je tak situace okolo autora jasná a jsem rád, že je mezi námi.

pajkahej
30.07.2014 3 z 5

Tato kniha u mě zabodovala tím, že se jedná o první knihu, kterou tento autor napsal. Přiznejme si to - začátky u některých autorů nebývají světoborné. Ale tato kniha? Je úchvatná. Očekávala bych ovšem více zapojení současného světa, ale třeba se dočkám v příští knize :-)


Autorovy knížky

2013  85%Thrin: Zkáza zaleronu